[]

Florya'daki Akvaryum'a gittiniz mi, nasıl buldunuz?

Ben 10 yıldan fazla bir süre önce ilk açıldığında Forum İstanbul'dakine gitmiştim.

Florya'daki nasıl? Timsahlar falan da var sanırım.

DİĞER SORU: www.firsat.me

Bu site güvenilir mi? 220 TL yerine 187'ye satıyor ve girmeden 15 dk önce satın alın diyor. Ne bileyim satın aldıktan sonra gelen kodla içeri girememe ya da uzun süre kodun gelmemesi gibi bir problem olur mu?

edit: "Kampanya kodlarının işletmeye giriş yapmadan en az 15 dk. önce alınması önerilmektedir."

 
"en az" 15 dk önce diyor, sanırım 15 dk sürebiliyor kodun gelmesi. dolayısıyla bugün alınıp yarın gidilebilir diye anlıyorum ben


  • ayin yazari  (10.01.23 23:48:20) 
Birkaç ay önce yeğenlerimi götürmüştüm. Biri 5 diğeri 9 yaşında. Beğenmişlerdi. Benim zerre ilgimi çekmedi açıkcası. Timsah yoktu sanırım, olsa hatırlardım gibi.


  • ruhen hastayim ben  (11.01.23 00:14:34) 
evet, 6 ay önce kadar benim minikle gittim ve bileti de yukarıdaki web sayfasından almıştım :) ben aldıktan 2 ay sonra kadar gitmiştim yanılmıyorsam ve bir problem olmamıştı, güvenilir. (şimdi emin olmak için mailimi kontrol ettim, eylül 2022’de yetişkin için 127 tl’ye satıyorlarmış. firsat.me, doğru.)

bence güzel bir akvaryum. araplar vardı biz gittiğimizde yoğunlukla.
  • deartheodosia  (11.01.23 00:17:13) 
timsah var bu arada. hiç hareket etmediği ve sabit baktığı için oradaki görevliye gerçek olup olmadığını sormuştum, canlı olduğunu söylemişti.


  • deartheodosia  (11.01.23 00:18:01) 
Ben de bu siteden aldım. Baktım ağustos 2019'da 55 tl'ye almışım. Güzeldi, büyüktü ben gittiğimde çok kalabalık da değildi, olanlar da araptı neredeyse hep. Penguenlerin olduğu küçük bir alan vardı orayı beğenmemiştim üzülmüştüm yani hayvanlar için. Akvaryum vs. seven biriyseniz beğenirsiniz.


  • mirafiori  (11.01.23 01:20:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.