[]

Iphone SE Alınır mı ?

Selam galyalılar,

Tam olarak bir ıphone se alacak kadar param var, üzerine koyacak 1 tl bile yok, ne dersiniz alınır mı ? Amacım alo desin, uzun yıllar kullanabileyim, kamerası ekran büyüklüğü vs önemli değil. İkame bir Android mi yoksa ıphone se mi ?


 
Ekran kamera önemli değil ise androidde güzel ekonomik seçenekler var samsung a23 gibi


  • freebird5406_2  (06.01.23 20:33:55) 
ben de bunu düşündüm ama ta 2015’teki tasarımı kullanıyorlar. alınmaz bence.


  • Erestor  (06.01.23 20:37:29) 
Yazdiklariniza gore evet se alin.


  • invictae  (06.01.23 21:35:15) 
3.nesil se di mi? O paraya Samsung S20-21 serisi de alabilirsin ve eski amiral gemisi uzunca bir süre iş görür bence.

Fakat bende 2.nesil SE var, telefon güzel, kamerası (özellikle video) gayet iyi (iphone 11'in ana kamerası ile aynı) 3.nesil daha da iyi olabilir. Pili kötü, 2 yıl kullanınca daha da kötü oluyor değiştirmesi de 1000 lira civarında. Bunları bilerek al. Ama performans olarak sıkıntı yaşayacağını hiiç sanmam. İleride sattığında da daha çok para eder. Ama android alacaksan "ikame" alma, en kötü birkaç yıl öncenin amiral gemisini al, onu da uzun süre kullanırsın.
  • nhk ni youkosu  (06.01.23 23:20:57 ~ 23:21:52) 
Kucuk ekran telefon kucuk hafif olsun dersen alinabilir


  • optimistbakunin  (06.01.23 23:47:39) 
o paraya çok daha iyi bir android alabilirsin. samsung galaxy modellerinden bütçene ve zevkine göre olanları düşün derim ben.


  • motosiklet burclu adam  (07.01.23 02:15:42) 
Kamera önemli değil, şarjı gitsin, zart zurt takılmasın, ara sıra oyun da oynayayım dediğimde beni oppo reno 5 lite'a yönlendirmişlerdi.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok da memnunum. Gün içerisinde işim gereği yoğun telefon trafiğim var. En az 6 saat ekran sürem var. Şarjım 1 günü rahat çıkarıyor. Akşam uyurken %20-30 civarında şarja takıyorum.

Ama kamera hayatımda yok, onu söyliyim. Kötü bir kamerası yok ama çok tatmin edici de değil.
  • teritori  (07.01.23 11:39:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.