[]

İzmir’de bu fiyata bu ev mümkün mü ?

Cevap : tabii ki değil %99.9

Ev bu : www.sahibinden.com

İlan no : 1060911026

Zaten diğer ilanları da absürt ucuz gibi geldi bana. Şimdi yine de sorayım, mümkün mü ?

Değil ise hangi yöntemle insanları dolandırıyorlar ?

 
%100 dolandırıcılık diyemeyiz de müşteri çekmek için kullanılıyor genelde. Başka dairemiz var şu kadar diye


  • olaylar olaylar  (05.01.23 19:45:33) 
ilanı veren gayrimenkulu googledan arattım ve bir yorumda şöyle yazıyor. copy paste yapyıyorum.

"Hemen nasıl dolandırdıklarıñı anlatayım, Size aslında anlatıldığı gibi olmayan bir ilan gösterirler, sonra sözleşme yapana kadar alttan girip üstten çıkarlar. Sonra ev beklediğiniz ve anlatıldığı gibi çıkmaz. Kaporayi vermezler, vermemek için 1001 bahane sunarlar. Avukatlarını ararlar. Boş boş muhabbetler, sonra yok benim ortağım vermedi vs vs diyerek birbirlerine suç atıp 3 kuruşun peşine düşen işten gram anlamayan insanların olduğu bir işletmedir. Gidin test edin."

ayrıca www.sikayetvar.com
  • false pretension  (05.01.23 19:54:35 ~ 19:56:30) 
ilanı şikayet edebilirsiniz/ettirebilirsiniz


  • piranase  (05.01.23 20:42:55) 
Evi kaçırmak istemeyen “ahan da kelepir bulduk” diye atlayan sazanlardan aldıkları kaporalarla dolandırıyoelar. Çok yaygın bir taktik. Show habere bile çıkmıştı


  • summerof69  (05.01.23 21:05:59) 
Ahahha 5 yıl sonra gelecek metronun resmini koymuşlar. Konuma bakarsak metronun oraya gelme ihtimali de %10 :)

Ülkede durumlar normal olsa o ev 350 bin TL bile yapmaz ama şu şartlarda ya dolandırıcılık yada rakam yanlış yazılmış diyorum.
  • ditu  (05.01.23 21:06:00) 
bu fiyat çok düşük ya da bucanın dışında izmir değil heralde.


  • mikahakkinen  (06.01.23 09:06:43) 
Dolandırıcıdır bence. 350 bine ev mi kaldı. İnanmayın.


  • drako  (06.01.23 10:40:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.