[]

Faturasız garanti oluyor mu? Çamaşır makinesi

Sahibinden üzerinden sıfır ambalajlı çamaşır makinesi buldum da, piyasa fiyatına göre 4 bin lira daha ucuz. Faturası yokmuş. Kurulum yapılınca garanti başlıyor dedi adam.

Fatura olmadığı için güvenemedim. Sorun olur mu?


 
hepsiburada'dan çamaşır makinesi almıştım. fatura vs gelmişti hatta kurulum vs yapıldı bir kaç güne ama 1 ay sonrasında kaybettim. ve 3 yıl garanti süresini 7 yıla uzatmak istedim markayı aradım mail order ile ödeme yaptım, otomatik uzadı. bir fatura vs gerekmedi şuan da elimde bir belge yok mesela sadece mailimde bir garanti uzatıldığına dair bir mail var. onların sisteminde oluyor zaten kayıt.

yani öncesinde siz ilgili markayı arayıp durumu anlatın onlar en iyi açıklamayı size yapacaktır. markadan markaya da değişebilir çünkü.
  • debian  (18.12.22 22:15:27) 
kurulum için faturayı görmek isterler. garanti için zaten kurulum yapılınca sistemlerine işliyor sonrası dijital kayıt genelde.

siz en iyisi markayı arayıp doğru bilgiyi alın. markalar arası bile farklı uygulamalar var satış sonrası destek konularında.
  • ezkaza  (18.12.22 22:28:27) 
arçelikte böyle yapılıyor ama sormak lazım yine de


  • babafingo  (19.12.22 08:41:56) 
ben de beyaz eşyaları arçelik bayisinden aldım, fatura verilmedi zaten sistem üzerinden otomatik faturalandırılma yapılacağı söylenmişti, öyle de oldu. Siz yine de makinenin markası neyse onun bir müşteri temsilcisi ile konuşun bence.


  • serbest gezen koala  (19.12.22 10:57:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.