[]

Superonline'dan Turknet'e

Geçeceğim, tavsiye eder misiniz, nasıl bir değişiklik olur sizce?




 
Ben geçtim, memnunum. Superonline'da kronik bir sorunum vardı, aylar boyu defalarca aradım düzeltmediler. Türknet'te ilk evimde hiç sorun yaşamadım, şimdi eski bir eve taşındım biraz problem oldu başta. Hemen ilgilenip çözdüler. Yakın zamanda da daha ufak bir problem oldu yine iyi şekilde ilgilendiler.

Hız ve ping de ciddi şekilde arttı.
  • perferil  (17.12.22 19:06:12) 
turknet performans olarak çok iyi. Müşteri desteği olarak bazen çok yetersiz kalabiliyolar ama genel olarak memnunum. Daha önce aile evimizde bi kere kullandığımızda taşındığımızda bir türlü yeni eve bağlayamamışlardı biz de türk telekoma geçmiştik. Şimdi kendi evime çıktım 1 yıldır turknet kullanıyorum baya memnunum. Arada sırada olan ufak kopmaları da hızlıca çözüyolar.


  • nundu  (17.12.22 19:52:02) 
kablonet olan yerde kablonet yoksa türknet kullandım hep, bence hiçbir sorun yok, arıza olduğu zaman online işlemlere girip mesaj atıp cevap bekliyorsunuz.


  • hoot  (17.12.22 20:47:36) 
Özelden turknet referans kodu veririm ve çok harika bir hediye
Veririm size;) ayrıca kurulum esnasında çok pratik yöntemler vererek
Aşması zor kısımları birlikte ekarte ederiz.
Bugüne kadar 50+ kurulum yaptık
  • yirmibesonbes  (18.12.22 11:02:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.