[]

arkadaşlık ilişkisi hk.

yaklaşık birkaç aydır bir arkadaşım var. ben 9-6 çalışıyorum bir yandan tez yazıyorum vs o yeni doktorasını verdi boşlukta. evlerimiz yakın ve sürekli bişeyler yapmak istiyor. eşli olarak da görüşüyoruz ama her iki üç güne bir görüşmek istiyor. ben o kadar vakit bulamıyorum ve boş bulduğum vakitte de yapmam gereken 155252 şey var. neyse ben yine de kırmamak için uyum sağlamaya çalışıyordum, en azından 4 planın 2,3 ünü yapacak şekilde. çünkü iyi bir insan ve boşlukta olduğu için birlikte vakit geçirmeye ihtiyacı var bunu anlıyorum.

son 1 haftadır üst üste red etmek zorunda kaldım, bir tanesi hastalık bir tanesi yoğunluk gibi nedenlerden. birinde de eşli görüşecektik benimki yan çizdi vs.

bu son red etmem hastalık yüzündendi hasta olucam gibi hissettiğim için bir gün önceki plana gelemicem dedim.

direkt söylemese de bahane ürettiğimizi düşündüğünü ima eden bir cevap aldım. aslında bahane değil ama o empati yapamıyor çünkü benim onun gibi boş vaktim yok sıkış sıkış yapıyorum her şeyi.

kendimi açıklamaya çalışsam mı yoksa salayım gitsin mi?

bu arada neden sürekli bizle plan ya da benimle plan peşinde çünkü yurtdışındayız ve onun çalışmadığı için yeni geldiği için bir çevresi yok bunu da anlayışla karşılıyorum aslında. ama dediğim gibi sürekli görüşecek o kişi ben değilim :(

 
Kendini açıklamaya deli bir cabs harcayacağını düşünüyorsan yaomayabilirsin ama az bir zahmetle ilişkileri iyi tutabileceksen nesne olmasın?

Kısaca, kendinden çok ödün verme ama zorlanmadan kaldırabileceğin bir yükse devam et
  • kisa  (03.12.22 12:18:28) 
aslında sorunu bulmuşsunuz, çözümü de var o halde. ona yeni bir çevre edindirin, hem iyilik yapmış olun hem kendinize alan oluşturun.

ibir ki gün beraber bara gidin falan oralardan birileri ile tanıştırın bir şekilde. telefonlar alındı verildi senin sorunun çözüldü :)
  • selam  (03.12.22 12:58:54) 
Kendi planlariniza 've hayat temponuza gore yasayin.

Son paragrafta yardimlariniz bana yabanci gelmedi. Yurtdisinda bu tur arkadaslar cevreye alisip baska yeni arkadaslar edindiginde ilk once unutulanlar arasina gireceksiniz zaten. O yuzden daha sonra pisman olacak sekilde o:dun_n vermeyin. Tecrubeyle sabittir.
  • parcxerox  (03.12.22 12:59:20) 
durumun ne olduğundan, öneminden bağımsız bir şekilde şunu söylemek istiyorum: empati yapamayan bir insana vakit harcamaya değmez. Özellikle sahip olduğumuz en önemli şey olan zamanla ilgiliyse bu salmanın en doğru seçenek olduğu gün gibi ortada olur.


  • rakicandir  (04.12.22 02:08:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.