[]

bodyguard olmak zor mu

club kapılarında bekleyen bodyguard olmak zor mudur?

anlatıldığı gibi çok riskli bir iş mi?


 
kurşunlanma riskin var. zor mu sen düşün.


  • seaman  (22.11.22 16:43:38) 
Valla bizim burda önüne gelen bodyguard oluyor. 2-3 ay spora gelip küre giriyorlar sonra hop bodyguard


  • olaylar olaylar  (22.11.22 16:48:50) 
Bence tam size göre bir meslek. Saç modeliniz de şöyleymiş. tr.pinterest.com

Bodyguardlar genelde kendini bir şey sanan tipler oluyor. Siz de aynen öylesiniz. Başvurun mutlaka.
  • Kahvedesu  (22.11.22 16:58:44 ~ 16:59:14) 
Dunyanin her yerinde zor bir is. Sarhosla, haplanmisla ugrasiyorsun, mekanda kavga cikti mudahale et, biri fazla dagitti mudahale et, torbacisi, agir abisi, zengini, zuppesi, mafyasi ayri.


  • freedonia  (22.11.22 17:26:42) 
Mekanına semtine göre değişir. Elbette kendi zorluğu vardır. En iyisi bir kaç mekanda badyguardlarla konuşmak.


  • kisa  (22.11.22 17:29:49) 
Alsancak'ta çok sevdiğim bir abim bodyguardlik yaptı temiz 10 sene.

Kolay iş değil. Insanla uğraşan işin kolay olması zor, buna o insanin alkollu olması, silahla gelip kafana sıkması ihtimalini de eklemek lazım.

Buna ek olarak genelde resmi kurumlar olmadığı için sigortası, maaşı, tatili vs garip olabiliyor.
  • logisticsmanager  (22.11.22 17:45:31) 
Kisa bir sure Arjantn'in kuzeyinde yapmistim bir bar kapisinda, kitadaki ilk isimdi, benim icin kolay gecti ancak boyle luks araclarin geldigi bir yer degildi, sanmiyorum ki orada insan kursunlansin, en fazla bicaklanirdim ama bisey olmadi, kalipli biri de degilim, bana zor bir is gibi gelmiyor genel olarak ancak yerine gore degisir elbet, istanbul'un belli semtlerinde girilecek is degil bana gore...


  • hewit  (22.11.22 18:16:58) 
İşi yapmış bir abiniz olarak cevap verebilirim ;

Genelde kavga vurdu kırdı muhabbetlerini yapanlara tek bir soru sorarım '' hiç dayak yedin mi '' genelde bunu tehdit cümlesi olarak algılarlar ama yanlış bir bakış açısıdır. Sağlam dayak ve dayaklar yememiş insanlar sağlam dövemezler. ( Ben çok yedim ve çok temiz döverim).

Soruya cevabınız hayır ise devamını okumanıza gerek yok bu işe girişmeyin.

Evet ise mekana göre değişir zorluğu ;

-Birahane meyhane tarzı yerler görece daha kolay ve rahattır müşteri iyice sarhoş olmadan olay çıkarmaz , sarhoş elemanı paketleyip kapıya koymak kolaydır.

-Kons olan mekanlarda işler biraz çetindir , aslında mekanda olay çıkmaz ama konsların koçişkoları ile müşteri , konsun taksicisi ile müşteri gibi gibi olaylardan vukuaat çıkar sizi çok ilgilendirmez ama kapı önü arbedesi boldur.

-Gelelim zurnanın zırt dediği yeni nesil ''klaplara'' , kadın erkek karışık müşteride illaki ağzıyla içemeyen birileri olur ve yan masadaki kadına sarkar ve coşku mekanın içinde patlar. Kontrol etmesi ve paketlemesi zor zira diğer müşteriyi rahatsız etmemek gerekir. Bu yüzden kapı duran elemanın ebatı değil insaf sarraflığı önemlidir (damsız almıyoruz karşiiim diyen veyahut mekan dolu birader diyen eleman) , onun süzgecinden geçen eleman içeride patlayınca arbedede bol oluyor.

Bir diğer yanılgı bodyguard denilen elemanın iri, uzakdoğu döğüşü bileni makbul değildir. İri olmalarının sebebi 2-3 hamlede (tekme tokat değil ) elemanı dışarıya çıkmaya ikna etmeleri gerektiğinden, amaç dövmek değil bertaraf edip göndermek tam işte burada niye dayak kısmı diyoruz , o gönderdiğin eleman kapıda canavarlaşıyor artık kim kimi koparırsa.

Tavsiyemi isterseniz ; tatil yerlerinin barlarında çalışın , hem kız arkadaş konusunda hiiiççç sıkıntı çekmezsiniz hem de dövdükleriniz otelden 50 tane turist toplayıp getirmez.
  • synax  (22.11.22 20:35:23) 
Adı üstünde vücudunuzu siper ediyorsunuz daha ne kadar riskli olabilir?


  • beemaker  (22.11.22 21:21:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.