[]

The purest solutions markasının

Ürünleri nasıldır?
Birkaç serum falan alacağım kasım indirimi varken. Aşağıdaki ürünleri kullanan varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim. Öveni de çok parfğmünden falan rahatsız olanı da çok. Yorumları okuyunca kararsız kaldım. Ordinary alıp geçmek isterdim ama onun da orjinalliğinden emin olamıyorum. Yurtdışına gidip gelen birini bulup oradan getirtene kadar yerel muadillerine kaldım mecburen.

1.Peptide Complex Serum:

thepurestsolutions.com

2.Intensive Hydration Serum Hyaluronic Acid 2% + B5 :

thepurestsolutions.com

3.Radiance Eye Contour Serum Caffeine Solutions 5% + Vitamin C :

thepurestsolutions.com

4.Exfoliating And Clarifying Toner Glycolic Acid 5% AHA + BHA:

thepurestsolutions.com

5.Exfoliating Facial Peeling AHA 10% + BHA 2%:

thepurestsolutions.com

 
Bizde gözenek sıkılaştırıcı , siyah nokta temizleyici ve 2 numaradaki nemlendirici var.

Öncelikle gerçekten kokuları hoş değil. Eskilerin hacı kokuları olurdu, onlara benziyor. Ürünleri kullanınca bir miktar dedeye dönüşüyorsun

İlk iki üründen memnundum nispeten ama ben bu özellikte başka ürün kullanmadığım için kıyasım ne kadar doğru bilemem. Ama nemlendiricisi bende işe yaramadı. Aksine yüzüm kurudu, pul pul oldu. Bıraktım ben de. Zaten emzirme döneminde pek önerilmiyormuş o yüzden diğerlerini de kullanmıyorum artık.

Yalnız 5inci ürünün ortamlarda çok övüldüğünü duydum.
  • elorelia  (15.11.22 07:54:45 ~ 07:55:36) 
3,4 ve 5e sahibim.

tonikten çok çok çok memnunum, cildimin yağ dengesini inanılmaz koruyor, bütün gün cildim temiz kalıyor gibi hissediyorum.
5 bende beklenen etkiyi yaratmadı, 3 için de aynı şeyi söyleyeceğim maalesef, ama brightened serumu var ondan çok memnunum.
  • benaslinda  (15.11.22 10:37:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.