[]

Mobilya markası önerisi

Koltuk takımı, yatak odası takımı ve yemek takımı için kaliteli marka önerisi verebilir misiniz? Kullan at 2 yıl sonra değiştir gibi şeyler yapmayı sevmiyorum o yüzden olabildiğince ömürlük istiyorum ama ekonomi de belli, o yüzden 10 15 yıl çürümeden kırılmadan dayanabilecek ürünlerin olduğu ama’ bi tık da uygun fiyatlı yerler söylerseniz benim için çok kurtarıcı olur.




 
loda mobilya'dan almıştık biz. 6 yıl oldu, bi sıkıntımız olmadı. bostancı ve modoko'da yerleri var benim bildiğim. şimdi fiyatlar ne durumda bilmiyorum tabi.


  • contavolta  (06.11.22 22:27:56) 
Ben de bu kafadaydım, bütçem de fazla yoktu.

Koltuklarımı(2 tanesi 14 bin), baza+başlık (4 bin) ve elbise dolabını (7 bin) istikbal aldım, yemek masası ve konsolu (ikisi 7,5 bin) ider mobilyadan aldm, yatağımı (8bin) işbirden aldm.

Koltuk alırken salonum küçük olduğu için berjerleri almadım onları almayınca bi 7-8 bin azalıyor.

Mesela istikbal zigonlar filan güzel ama pahalı, ben zigonları trendyoldan (700 tl) aldm. Yatakodasındaki yatağın başına konulan küçük komodinleri de trendyoldan aldm (250'şer tl).

Yani daha az önemsiz şeyleri trendyol, asıl önemli şeyleri bilindik yerden alma mantığıyl ilerledik)
  • turuncu tonlarda  (07.11.22 08:24:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.