[]

The X Flies günümüzde izlenir mi?

Fringe’yi ve bilim kurguyu oldukça severim fakat X Flies sonuçta 90’lar dizisi, ilk bölümü de o yüzden çok sarmadı. Devamını getirmek gerekir mi, Fringe’in yarısı kadar sürükleyici olsa yeterli? Fringe’deki gibi kompleks bir senaryo olacağını zannetmiyorum yani Fringe’de son sezonlarda senaryo tek bir olaya indirgeniyor yani önceki sezonlardaki tüm olaylar aşağı yukarı birleştiriliyordu. X Flies ise her bölüm farklı ve sonraki sezonları etkilemiyor mu?

Bir de X Flies’te paralel evrenler konusu işleniyor muydu?


 
Fringe ile kıyaslayıp izlemezsen güzel farklı bir havası var, paralel evrenler yok


  • freebird5406_2  (01.11.22 20:26:16) 
hayır, paralel evrenler yok. lakin fringe the x files'tan bir sürü apartmalar içeriyor. O olmasa fringe ve benzeri diziler de yapılamazdı diye düşünüyorum. Her bölüm ayrı ayrı konular işlenmesine rağmen genel bir konusu/mitolojisi var dizinin ve arkada da o devam ediyor. Her zaman heyecanı yüksektir ve daha önceki yıllarda yapılmış olmasına rağmen senaryosu, kurgusu, oyunculuklar, her şey son derece doyurucu ve zamanının ötesinde bir iş.


  • anna sun  (01.11.22 20:55:39) 
günümüzdeki birçok korku altyapılı filmde çıkan karakter xfiles'dan. ilk shapeshifter figürünü xfiles'da görmüstüm. siyah giyinen adamlar keza. hatta jfk'a suikast bölümü benim en favori bölümümdür.


  • evimin paspasi  (01.11.22 20:59:24) 
Daha once izlememis olmayi ve tekrar bastan sona izlemeyi dilerdim. Listemde en iyi dizilerden biri doksanlarda gunumuz dizilerinin temellerininatmislar.

Ilk sezon az fringe e benzesede fringe de konu sonradan degisiyor.
  • kuzey li  (01.11.22 21:02:16) 
Sarmadi mi :( Zamaninin otesinde bir is bence de!

Her bölüm farkli bir konuda da olabiliyor, ancak baglantili bolumler de var. Yasananlar kesinlikle bir sonraki sezonu etkiliyor.

Tek bir kural var, X Files son sezonu unutacaksiniz, hic cekilmemis gibi yapacaksiniz, biz oyle yapiyoruz.
  • buf-e kür  (01.11.22 21:17:34 ~ 02.11.22 00:02:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.