[]

Uzak mesafeye geçince günlük rutin, hal hatır?

İş sebebiyle 1 aydır ülke dışındayım ve 2 ay daha buralarda olacağım. En son böyle ayrı kalmalı ilişkim olduğunda sene 1939 falandı... Bu ilişkim de yeni ve gün içinde sürekli mesajlaşan bir çift değiliz. Biraz önce de mesaj atarken ''ne yapsın işte eve gelmiştir ya da arkadaşlarıyla plan yapmışlardır'' diye düşündüm ama hal hatır sormak mahiyetinde yazdım. Doğrusu çoğu zaman ne yaptığını bilmiyorum, bilmem de gerekiyormuş gibi hissetmiyorum, güvenim de tam ama umursamıyor gibi görünmüyorumdur inş.

Tabii bunlar insandan insana değişen, pek doğrusu yanlışı olacak şeyler değil de kafamda bir yelpaze oluşturmak için soruyorum. Sizde nasıl şekil alıyor iletişim böyle durumlarda? Ya da sizce ne olmalı?


 
uzak olsun, yakın olsun, gün içinde görüşmüş olalım, görüşecek olalım sabahları günaydın geceleri iyi geceler yazar gün içinde de aramaya çalışırım. çok yoğun değilsem/değilse fırsat bulduğum zamanlarda ararım, yazarım.

ne yaptığımı her zaman bilir, ne yaptığını her zaman bilirim. böyle arka arkaya sıralayınca yorucu gibi oldu ama keyif alıyorum sevdiğim insanla ilgilenmekten. fark ediyor mu bilmiyorum ama erkeğim.
  • coldegezenkutupayisi  (23.10.22 19:53:10) 
coldegezenkutupayisi+1 ben de her vaktini ogrenmeliyim. ama once ama sonrasinda. gun icinde yaptiklari veya hissettigi seyleri paylasmayi severim zira kendim de yolda giderken bile vay trafik var veya treni kacirdim bekliyom gibi anliklar paylasirim. gunluk akisi bilmek onun modunu ve ihtiyaclarini da gormeyi saglar. sadece ne yaptgigimizi konusmak da bayar bi sure sonra. genelde link paylasimi vs. herhangi bi konuda da yazismaliyiz. muhabbetle...........<3


  • ala09  (23.10.22 20:02:15) 
Sakın
"Ne yapsın? Ya eve gelmiştir ya da arkadaşlarıyla plan yapmıştır"
"Benim de anlatacak bir şeyim yok"
vb. düşüncelerle iletişim kurmamazlik yapma. İlişkim böyle bitti.

İletişim düşüncelerle, niyet okumalara olmuyor. İlişki de bir şey paylaşmadan, ilgi göstermeden yürümüyor.
  • kullanilamayan ruhumuzlar  (23.10.22 20:28:12) 
Bunu giciklik olsun diye soylemiyorum yanlis anlamayin lutfen, ama partnerinize sordunuz mu ona gore nasil olmali? Iliskilerde karsilikli oturup konusulmali "minimum kabul edilebilir seviye" nedir onemli seyler icin, ne siklikta konusulursa taraflar ilgi gormus hissediyor, ne siklikla 'date'sel aktiviteler yapilmali, fiziksel yakinlik, ev isleri, aile ziyareti vs bunlarin hepsinin iki tarafa da normal gelecek bir uzlasma ile yapilmasi gerekiyor.

BEn sevgilim gunaydin diye mesaj atmazsa bozulmam ama gune basladiktan sonra herhangi bir sekilde iletisim kurmazsa uzulurum. Atiyorum hicbir sey demeden kahve fincani resmi gonderir, bir sarkiya link atar, komik bir video gonderir, durup dururken "dun ismini hatirlayamadigim film Matrix'ti" der vs bunlarin hepsi kabulum. Baska biri vardir "gunaydin askim cicim" falan denmezse bunu yanlis bulur. Her bos vaktinde "napiyosun" diye mesaj atan da olur, off amma darladi diye dusunen de. O yuzden ona sorunuz ozellikle uzun mesafe durumunda. (Yakin zamanda 2,5 yillik bir uzun mesafe iliskisinden ciktigim icin tecrube ile soyluyorum.)
  • sopiro  (24.10.22 03:45:04) 
2 yıl birlikte sonra 5 yıl iki ayrı ülkede şimdi tekrar birlikte yaşadığımız bir ilişkideyim. ayrı geçirdiğimiz bir gün yok ki sabah uyanınca günaydın, akşam yatmadan önce iyi geceler mesajı göndermemiş olalım.

ayrıyken kıskanmamak çok normal. iki ayrı hayat yaşıyorsunuz sonuçta. anlatmadığı sürece ne yaptığını, kimlerle takıldığını vs. asla sormadım. o da sormadı. merak etmeyin umursamıyor gibi olmuyor. anlatmak isteyen anlatıyor zaten gününü tüm detaylarıyla.

gün içerisinde naber, günün nasıl geçiyor gibi sorular sorduk haber almak ya da konuşmak istediğimizde. zaman zaman ruh halini yansıtacak şarkılar gönderdik, bunu hala yapıyoruz.

bunun dışında mümkünse her gün görüntülü görüştük. çok yorgunsak sadece iyi geceler demek için ama iki üç dakikada olsa birbirimizi görmek iyi geldi.
  • bir an evvel  (26.10.22 22:32:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.