[]

Vakıfbank Fast Eft'lerim çok yavaş gidiyor?

Bazen yarım saat falan bekletiyor.

Bankanın genel bir problemi midir bu yoksa bankanın şubesi ile mi ilgilidir?

Fast olmadan önce 1 saat bekleyince müşteri hizmetlerini aramıştım onlar da şube ile görüşün demişlerdi. Şubeyi aradım da öyle hallettim. Her 2 eftden birinde uzun uzun bekliyorum.

Bu problemi nasıl çözebilirim?

 
Yaptığım iş sebebiyle nerdeyse her bankadan havale/EFT alıyorum. Bu sorunu Vakıfbank'ta hiç duymamıştım, en yavaşı Akbank o da ortalama 20 dakika sürüyor.


  • uvcray  (14.10.22 14:39:24) 
@uvcray

Sanırım problem şubeden kaynaklanıyor. Çünkü bankanın müşteri hizmetleri şubeye yönlendirmişti. Yönlendirdi derken çağrıyı yönlendirmedi, numarayı verdi siz iletişim kurun dediler. Şimdi bankaya gidip başka bir şube adına hesap açtım.
  • Cesario  (14.10.22 15:00:21) 
eftyi ibana değil de hesap numarasına yapıyorsanız şubenin onayına düşüyor şube onaylıyor gibi bir durum olmuştu bir arkadaşa 7-8 sene önce. size de bunun gibi bir durum olmuş olabilir mi?

gerçi fast'ın neredeyse anında geçmesi lazım.
  • inheritance  (14.10.22 16:39:23) 
@inheritance

En son hesap numarasıyla havaleyi 10 sene önce falan yapmışımdır. İban kullanıyorum.
  • Cesario  (14.10.22 18:40:58) 
fast akış gereği yavaş gidemez, sorun eft'de yaşıyor olmanız lazım.(fast ve eft iki farklı sistem). bankadan bankaya kontrol mekanizmaları farklı olabiliyor, mesela bu yavaş giden eft'ler çok yüksek tutarlı ise olabilir.


  • surprise  (14.10.22 22:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.