[]

kiracı problemi

tam 1 yıldan fazla oldu bir bayan kiracıma kontrat yaptık fakat yanında çalıştığı tipler kontratı bilerek bu kızın üstüne yaptılar ve doğru dürüst kira ödemediler. kız iyi niyetli. çağırdım bak kardeşim bunlar dolandırıcı belli kontrat senin üstüne olduğu için rahatlar ve bu kira olayı ödenemzse sana patlayacak haciz yollatacam deyip gel sen bu kontrtı karşılıklı fesh edelim dedi kabul etti ve ofisi boş olarak teslim ettiğine dair imza verdi.
şimdi bu denyolar 1 sene sonra ortaya çıkıyor ofis eşyalarını depoya kaldırmıştık defalarca aramamıza rağmen dönüş yapmadılar ve eşyaları su bastığı için kullanılamaz hale geldi bizde attık.
adamlar şimdi gelmiş eşyalarımız nerede diyor.ulan 1 senedir neredeydiniz gak guk.mahkemeye verecez diyorlar git ver dedim.
sorum ne çıkar bu durumdan?

 
sözleşme kızın üstüneyse ve boş olarak teslim ettiğine dair imza attıysa hukuki olarak bir şey çıkmaz. en en en kötü senaryoda anlaşmazlık yüzünden sizi vururlar. o durumda da zaten hukuki olarak haklı olursunuz.


  • coldegezenkutupayisi  (12.10.22 16:30:12) 
@coldegezenkutupayisi

+1 ahahahhhahhaahahahahhahahhahahahh
  • Amory Lorch  (12.10.22 18:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.