[]

pull and bear - urunleri eksik yolladilar

merhabalar, pull and bearden kislik birkac urun almistim. ancak 4 tanesini yaklasik degeri 2000 lira olan urunu eksik yollamislar.

neden eksik oldugunu dusunuyorum: kargo bilgilerinde bir parca yaklasik 3-4 kilo olarak gozukuyor, gelen paketi dogruluyor bu, 2.bir paket olsa kargo firmasi falan unuttu diycem ama yok bir parca sadece.bu arada zaten bir posete sigmaz o kadar urun, gelenlerinde bazilarin bedenleri yanlis falan, yani baya sacma sapan is yapilmis.

iletisim kismindan yazdim 1 haftadir oyaliyorlar, kargo firmasindan bilgi bekliyoruz diye.

ne yapmaliyim sizce? bir urun hadi iki urun olsa falan bir sey demiycem ama 4 parca urun yok.

 
valla 1 kuruşluk ürün olsa bile peşinden koşmalısın. bu firmalar öyle rahata alışmasınlar bu tarz durumlarda.

bir haftadır oyalanıyorsan bence müşteri hizmetlerini ara, eğer derhal sorun çözülmezse durumu hem ekşi'de/şikayetvar'da paylaşacağını hem de tüketici mahkemesine götüreceğini söyle. pull and bear bir şekilde ya ürünlerini yollar ya da paranı ama o süreç uzadıkça uzayabilir göz korkutmadıkça.
  • knight of cydonia  (08.10.22 00:27:45) 
Ya bak gene sinirlendim,

Bu ulke eminim fransa'da avustralya'da, direkt iade yapiyordur ya da urunu yeniden yolluyordur, adamlar turkiye'ye gelince turklesiyor ya boyle bir sacmalik olamaz. Yillardir yurtdisinda yasiyorum boyle sorunlarla da defalarca karsilastim hic kargo firmasindan haber bekliyoruz diye bir bahane duymadim.

Tekrar tekrar sor, olmadi charge back yaptir bankanin araciligiyla, parani geri al.

Turkiye pazarini niye boyle goruyor evrensel markalar cozemedim gitti.
  • baldur2  (08.10.22 00:57:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.