[]

fotografta sansürlenmisim

Arkadaslar,

Aramin kötü oldugu birine hediye foto albüm yapiliyor, 5 yillik sürecte olanlarin arasindan secerek fotografini eklemisler.

Benim bu kizla bir tane fotografim var, o fotoyu eklemisler, beni de masmavi gökyüzü seklinide kapatmislar. ayni fotografta birkac kisi daha var, ama hep ayni insanlar, özel birisi vs yok.

Ben bunu tesadüfen gördüm, aldiklari ciktiyi yazicinin orada unutmuslar, baskiya gitmeden önce kontrol icin. normal sartlarda haberim yok.

Bu normal bir davranis mi? bir sürü fotografalari varken beni sansürlemek yani bilemiyorum.
o kizda bunu görmek istemez sonucta, benim aklima gelen resmen benimle dalga gecsinler diye yapilmis.

aramizdaki olayda su, ben bu kizi irkciliktan avukata sikayet ettim, ama patron uyari aldi, bana cok tavirli o günden beri ve fotograflari hazirlayan da patron.

 
Sızın başka bir şirkete geçme firsatiniz yok mu? Çünkü çok uzun zamandır benzer şekilde duyurularinizi görüyorum. Bu is yerinde siz sürekli böyle olaylar yasayacaksiniz gibi.


  • logisticsmanager  (30.09.22 11:56:39) 
kızlar o fotoda iyi çıktıklarını düşündükleri için onu seçmişlerdir. sen de ol istememişlerdir fotoda.

bence iş bak sen bu arada.
  • Hallegadola  (30.09.22 12:59:08) 
Sallamayın geçin. Ben olsam gülerdim. Hem ırkçı hem işsizler anlaşılan.


  • ruhen hastayim ben  (30.09.22 13:16:17) 
sağa sola şikayet ettiğiniz birinin sizi kalpli fotoğrafla mı karşılamasını bekliyordunuz? olması gerektiği gibi sizi yok saymışlar işte, yanlış bir şey yok. fotoda sen olsan bir türlü olmasan bir türlü. bu tarz alınganlıkları bir kenara bırakıp işine odaklan derim.


  • roket adam  (30.09.22 14:54:36) 
Ahah, fotoyu kapatırken ne düşündüler acaba, yani çok saçma. Eklemezsin geçersin, başka fotoğrafa geçmek eminin ki fotoşop yapmaktan daha kolaydır. Ne saçma, o hediyeyi vereceği kişiye de saygısızlık. Kötü şeyler yaşanmış mesela aklına gelecek.


  • wishmaythşngs  (30.09.22 15:29:03) 
roket adam+1

eski duyurularınızı hatırlıyorum.
şikâyet ettiğiniz, size karşı tavırlı olan biri zaten ne yapacaktı ki?
o fotoğrafı mecburen kullandıysa sansürlemesi normal.
eğer küçük dünyası olan biriyse sırf bunu yapmak için bilerek o fotoğrafı kullanmış da olabilir.
ama her iki durumda da bunlara takılmak çok çocukça, iş ortamının kaldırabileceği şeyler değil.
  • blatta hiberna  (30.09.22 17:59:57) 
Tek fotoğraf o değilse art niyetli. Normal değil.senin haberin yok. ya kişisel olarak istemezsin diye senin açından (bunu düşünmüşse iyi), ya da o kıza espri olsun diye. Ama tuhaf gerçekten.
Kışkırtmak için de olabilir belki

  • Ley  (30.09.22 19:20:31) 
Yaptıkları kişilik haklarınıza saldırı olabilir iyi bir avukata danışın.


  • beemaker  (30.09.22 21:51:45) 
Hediye size degil, sizden yardim istememisler, size fikrinizi sormamislar, katilmaniz icin davet etmemisler vs vs olayin sizinle alakasi yok. Fotografi da begenmislerdir, onlar icin onemlidir falan filan. Uzun sure hatirlama ve saklama ihtimali olan bir seyde sizin de olmanizi tercih etmemisler.
Onceki mevzularda hakli da olsaniz haksiz da olsaniz (onceki mesajlarinizi okumadim tekrar) bu durumda haksizsiniz. Karisabileceginiz bir sey yok.

  • sopiro  (02.10.22 08:49:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.