[]

Simkarti degistirince banka uygulamasina giremiyormușuz olayi yardim lutfen

Tr de tr simkartimla kullandigim banka uygulamasini yurtdisina cikinca cift simkartli telefonumdan yurtdisi simkartimla acmayip sadece tr hattimi secipte acsam simkart bloke yer miyim genede?

Birde uygulamadan simbloke kaldir koymuslar amac nedir anlamadim. Yabanci simkartla girsen blogu kaldir desem ne olucak aklimda deli sorular


 
Müş hizmetleri arayın sesli yanıt sistemine sim kart bloke diyin kolay yani


  • yirmibesonbes  (29.09.22 04:13:34) 
sim kartını fiziksel olarak değiştirince (kaybolunca/bozulunca yenisini çıkartırsanız veya numara taşıma ile farklı operatörün sim kartına geçerseniz) geliyor bloke. farklı sim kart üzerinden giriş yapmak değil oradaki kasıt.

yalnız bazı bankalar yurtdışına sms gönderimi yapmıyor. müşteri hizmetlerini arayıp farklı ayarlar yapmak gerekebilir. çıkmadan önce bankanızı arayıp bir görüşün.
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (29.09.22 05:47:00) 
@kkmö farklı sim kartla da giriş yapamazsınız. numaranın ve galiba sim id gibi bir şeyin tanımlanmış olması gerekiyor. aynı numara ile operatör değiştirseniz bile giremiyorsunuz. bankayı aramak tek çare.


  • ahmet oturum cerezi  (29.09.22 06:29:34) 
bloke olur ama bankamatikten bile kaldırılıyor bu bloke.
işbankası için böyle

  • mtgs  (29.09.22 09:19:09) 
Arkadaslar cift simkart ozelligi oldugu icin tr sim secip sonra uygulamaya girsem olmuyor mu

Birde uygulamada bloke kaldir koymuslar onu tr sime gecincemi basmam gerekiyor her seferde
  • Slynmaster  (29.09.22 10:05:10) 
gelen cevapların sizin sorununuzla alakası yok. blokedeki sim kart değiştirmekten kasıt sizin çift simli telefonunuzda bir simden diğerine geçmeniz değil. bankanın sms göndereceği numaraya ait sim kartı fiziksel olarak yeni bir sim kart ile değiştirmek. bu durumda sim blokesi geliyor. siz sim kartı değiştirmediyseniz böyle bir durumunuz olmaz. ama yukarıda da yazdığım gibi bankaların yurtdışına sms göndermek için farklı uygulamaları oluyor onu da müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (29.09.22 10:45:57) 
Benim telefonum da çift sim kartlı. Banka uygulamasına giriyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım (garanti bankasi)


  • incelikler yüzünden  (29.09.22 10:47:49) 
@incelikler yüzünden

Benim dedigim gibimi yapiyorsun tr sim 2 menuden acip mi giriyorsun
-------------

İnsallah bendede bi sorun cikmaz tesekkur ediyorum. Sms gelicekse zaten telekom hattimi kapatmicam roaming de acik olacak mesaj vs gelicek bu sekilde yurtdisina
  • Slynmaster  (29.09.22 12:59:18) 
bu bankadan bankaya değişiyor. sen bankanla görüşüp kesin son cevabı al bence.


  • roket adam  (29.09.22 13:08:28) 
Hiçbir değişiklik yapmadım ben, boyle bir şey olduğunu da bilmiyordum ama müşteri hizmetlerine sorun isterseniz yine de


  • incelikler yüzünden  (29.09.22 13:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.