[]

wikipediadan bir resim kullanmak istiyorum kullanıcıya nasıl ulaşırım

commons.wikimedia.org:Pelargonium_graveolens.flower.01.JPG

bu gorseli kullanmak ıstıyorum kıtabımda aslında benzer cok resım var ama bunu ıstıyorum, nasıl ulasırım da telıfle ılgılı sorun yasamam?

wikipedia hesabı olan var mı zahmet olmazsa mesaj atabılır mı?
beceremedım bu işi

 
This file is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International license.

You are free:

to share – to copy, distribute and transmit the work
to remix – to adapt the work

Under the following conditions:

attribution – You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.

creative commons olduğu için kullanabilirsiniz, kaynakçada ya da dipnot olarak kaynak gösterin yeter.
  • kobuzchu kiz  (26.09.22 16:48:05) 
kaynakcada yazmasam sorun olur mu sizce peşine düşerler mi? bır tek bu resım var cunku aldıgım onun ıcın kaynakca hazırlamak ıstemıyorum


  • kurcalamabozarsin  (26.09.22 16:49:19 ~ 16:56:17) 
@kurcalamabozarsin

Kaynak göstermeyecekseniz neden kullanıcıya ulaşmak istiyorsunuz ki? Yani kullanıcı size sözlü izin verse dahi kullanacağınız yer bir tez, makale ise kaynak göstermeden size ait olan bir şeyi kullanamazsınız neticede.
  • akhenaten  (26.09.22 17:02:06) 
Size ait olmayan bir şeyi yazacaktım, ancak editleyemediğim için buradan düzeltmem gerekti


  • akhenaten  (26.09.22 17:02:46) 
Kaynakça hazırlamadan basitçe dipnotla da belirtebilirsiniz. Resim altı notu olarak da belirtebilirsiniz. Kullanım için tek bir şart koşmuşlar, o da bir sürü yöntemle çözebileceğiniz, çok kolay bir şey. Bir zahmet kaynak gösterin.


  • kobuzchu kiz  (26.09.22 17:34:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.