[]

Bugün benim doğum günüm

Tam 30 yaşına bastım.Hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor.
Ve başarısız olduğumu kabullendim.Ne bir sevenim var ne arayanım soranım.Kötü bir insan olduğumuda düşünmüyorum.Ne bir insanla kavga ettim ne de bir hayvanı incittim.Boşa yaşanmış isteyerek ya da istenmeyerek heder edilmiş bir hayat.Çoğu şey için artık çok geç.Keşke bir hiç olup yok olsam.



 
Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun.


  • duster  (19.09.22 00:44:42) 
Dgko. Hep kullanmak istemişimdir :)

Geçip gidiyoruz sırayla. Yaşı 60’ı geçenlerle görüşüyorum, bizden geçti artık, sıra sizde diyorlar. Ben 38 yaşındayım yani 20 sene var hepsi önümde. 2002’de üniversiteye girişimi dün gibi hatırlıyorum. Hayat harbiden çok kısa. E oturmaya mı geldik abi buraya. Kalk hopla zıpla bir şeyler yap. Aklına ilk gelen 10 kişiyi ara. İlla seni aramaları gerekmiyor. Ablamın Ağustos sonunda doğum günü ve unuttum. Bu onu sevmediğimiz anlamına gelmiyor. Kendisi bile unutmuş. Her şeyin telafisi var. Kendini hatırlat. Bir adım at. Hadi koçum.
  • gabe h coud  (19.09.22 00:53:42) 
Bugün benim de doğum günüm. Doğum günümüz kutlu olsun hocam. Hangi birimiz gerçekten seviliyoruz ki? Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi değiştirebilirseniz duygularınızı da değiştirmiş olursunuz.


  • ruhen hastayim ben  (19.09.22 00:56:13) 
Dgko. Öncelikle hissettiklerin konusunda yalnız olmadığını bilmelisin. Aynı şeyleri yaşayan, yaşamış ve yaşayacak belki milyonlar var. Geç kalınmışlık hissi geçmişinle kurduğun bağlantıdan sanırım. Yoksa geleceği görüyor olmalısın :) Geçmişini yalnızca bugününü ve yarınını daha iyi anlamda şekillendirmek icin kullan. (Hatalarını tekrar etmemek için örneğin). Geçmiş adı üstünde geçmiştir. orada durmak yerine önüne bak. İyi bir insan olduğunu düşünüyorsun peki sence iyi insanların hepsi bir hiç olup yok olsa dünya yaşanabilir bir yer olur muydu :) Hayatta bir anlam arama boşa vakit kaybı. Ona anlam katan sen ol :)


  • melancholia  (19.09.22 01:47:22) 
Keşke bir hiç olsam sözü kesinlikle bir uzman desteği almanız gerektiğine dair bir ibare, lütfen bunu atlamayın. Bugüne kadar hayatınızda dilediğiniz şeylerin olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez. Öğrenilmiş çaresizlikten sıyrılın. Kendinize bir iyilik yapın, bu yaşınızı yeni bir başlangıç, milat olarak görün ve gün geçtikçe ufak adımlarla istediğiniz hayatı inşa etmeye çalışın. Ha yine olmayabilir ama topal karıncanın hikayesinde olduğu gibi en azından mücadele vermeye değer bulduğunuz bir hayatın peşinde koşarken ölürsünüz, kendi kontrolünüz dışında şeylere odaklanıp kendinize acıyıp, üzülerek değil. Doğum gününüz kutlu olsun. Nefes aldığınız sürece mucizelerin olma ihtimali vardır unutmayın. Bol şans.


  • elvan abeyiylegezse  (19.09.22 02:13:35) 
Bir gün gecikmede olsa mutlu güzel yaşlar diliyorum.
Baktım son duyuların hemen hepsi gönül işi kategorisinde. Bu başarısızlık hissi oldukça yoğun bir şekilde mevcut belli ki.
Uzun uzun akıl verecek bir ukalalık yapmak istemem ama düşündüklerimi de söylemeden geçmeyeyim.
Sevilmek için hiç kimseye zarar vermedim sineği bile incitmedim yaklaşımı çok doğru değil. Hatta sevilmek için iyi ya da kötü olmanın da çok büyük bir önemi olmadığını söyleyebilirim.
Amacınız gerçekten sevilmek mi bu hayatta?
Bunun daha kolay bir çözümü bu sevilme ihtiyacının neden kaynaklandığını bulmak ve aslında o sorunun üstesinden gelmek gibi geliyor.
Çok genel geçer olsa da vereceğim en temel tavsiye kendinizi tanıyıp önce kendinizi sevmeyi öğrenmenizdir.
Başarısızlık hissi ise her konumda olan insan için yaşanan bir şey. Ama bunları burada Allah'ın tavsiyelerle değil imkanınız varsa düzgün bir terapi ile çözüme ulaştırmanız çok daha sağlıklı olacaktır
  • kisa  (19.09.22 09:02:01) 
Memnun değilseniz ve boşa zaman gectiğini düşünüyorsanız zamanı geri alamayacağımıza göre yapabileceğiniz şey artık bir şeyler yapmak olmalı. İlginize göre hedefler koyun ve hobiler de edinin. Bir şeyler için çaba harcayın, konfor alanımızda çıkın. Bir şeylerde başarı yakalamaya çalışın. Olmak istediğiniz kişi olmaya doğru hareket edin. Bu hem kendinize bakışınız değiştirir hem de hem mevcut çevrenize uyudunuz artırır hem de yeni sosyal çevreler edinmenizi sağlar.

Doğum gününüz kutlu olsun.
  • havadakarada  (19.09.22 14:44:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.