[]

Word Dosyasını sadece görselden oluşan PDF şeklinde kaydetmek

10 15 sayfadan oluşan bir word dökümanını pdf olarak ileceğim ancak metnin seçilip kopyalanabilir olmasını istemiyorum. Bu sebeple pdf olarak kaydederken her sayfasyı tek bir görsel olarak işlemesinin bir yolu var mı?
Teşekkürler



 
İstediğin kadar önlem alsan da o yazıyı kopyalayacak hatta direkt word’e çevirecek yöntemler var. Çok zor da degil üstelik.


  • himmet dayi  (18.08.22 14:27:45) 
ekran resmi al ya da jpeg yap oradan pdf yap ama orjinal programı olan yine çevirir ama çok düzgün olmaz elde düzeltmesi gerekir.


  • tiny penny  (18.08.22 14:57:20) 
tabiki de isteyen çevirir ama görüntü düşün olunca programın tanıması zor olur.

@tinypenny, ileride daha büyük dosyalarda gerekeceği için sistematik şekilde yapacak bir yol arıyorum
  • renegade  (18.08.22 18:45:24) 
@playingstaragain dediğin yöntem iyiyimiş. bir yaşıma daha girdim:)


  • renegade  (18.08.22 18:51:27) 
Hocam sana inandırıcı gelmemiş ama istersen sen yapabileceğin en çevrilemez hale getirip bana yolla basıl 30 saniyede çevirdiğimi göstereyim. Bırak Word’u çevirmeyi, istersen elle yaz fotoğrafını çek. Bunu bile çeviriyor. Adamlar 20 yıldır bu programı (ABBYY Finereader) geliştiriyor.


  • himmet dayi  (19.08.22 08:24:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.