[]

kredi kartı hakkında

hep banka kartı kullandığım için hiç bilmiyorum, çok cahilim. memuriyete atandığım için bankadan hesap açtırdım. hem kredi kartı hem banka kartı olan kart yolladılar. ben kredi kartını kullanmasam herhangi bir ücret öder miyim? yoksa kullanmasam da -aidat mı deniyor- ödeyecek miyim?




 
Gönderdikleri kart aidatlı, taksit özelliklli bir kart olabilir. O zaman bir sene sonra aidat keserler yasal olarak.

Kartın adından aidatı olup olmadığını öğrenirsiniz, ben olsam iptal eder basit bir atm kartı talep ederim, lazım sa kredi kartını da ayrı alırsın.

2 kartı birleştirme fikri kiminse Allah iyiliğini versin, hem kart sahibine zulüm hem de kartı postan çeken işyeri sahibine.
  • John Bloor  (27.05.22 12:15:49) 
Maaş müşterisi olduğun için odemezsin. Diğer bankalardan alırsan kredi kartı, ödersin kullanmasan da.


  • allah yazdiysa bozsun  (27.05.22 12:15:53) 
Eski bir banka çalışanıyım. Bankanın maaş müşteri olmanız kredi kartından aidat kesilmeyeceğinin garantisi değil. Çalıştığınız kurum banka ile nasıl bir anlaşma yaptı bunu öğrenmeniz gerekiyor. Bazı durumlarda havale/EFT ücretinden dahi muafiyetiniz olmayabiliyor. Bunun dışında kredi kartı limitinize dokunmadığınız sürece kart aidatı ödemezsiniz. 1 kuruşluk işlem dahi yapsanız kartı kullanıma açmış olacağınız için sene sonunda banka kart aidatını talep edecektir.


  • ultranil07  (27.05.22 12:35:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.