[]

İletişimi kesmeden önce içinizdekileri dökmek

En yakın arkadaşlarımdan birisinin davranışları nedeniyle değersiz hissediyordum bir süredir. Bunu kenara koyup iyi gelen tarafıyla bakmaya çalıştım. Ama bir kaç şey daha oldu ve ben artık karşıdan bir şey beklemekten ve görememe ihtimalinden ötürü kendimi üzmemek adına bu kişiyi engelledim. Numarasını sildim. Aslında yüzyüze gelip uzun süredir biriktirdiğim olayları anlatmayı istiyordum. Farkında değil çünkü. Öte yandan, ümidimi de kesmiş haldeyim. Artık görüşmeyeceksem içimi dökmenin de bir anlamı yok diye düşünüyorum. Hatamı farkettim dese bile fiiliyat ortadayken ne değişecek.

Siz yüzleşmeden çekip gider misiniz?
Yoksa bu sağlıklı değil, mutlaka konuşmak mı gerekiyor bu anlarda?
(Amacım sadece kendimi korumak, arkadaşlıktan geçtim artık)

 
Sana kalmış illa yüzleşmek zorunda değilsin, içini dökünce rahatlayacaksan konuş, bunu rahatlamak için kendin için yapıyorsun karşındaki insan kendini düzeltsin ya da anlasın diye değil, konuşmadan da kendi içinde kafan takılmadan hayatına devam edebileceksiniz ya şimdi hiç enerjimi harcamayalım dilimi yormayan benim içim rahat dersen de konuşmak zorunda değilsin

Senin durumuna tarzına kalmış
  • freebird5406_2  (29.04.22 11:10:49) 
@freebird açıkçası ben hep susup giden olmuşumdur. Kafama taksam da, ölsem bitsem de öyle oldu şimdiye kadar. Öteki ihtimali pek bilmiyorum. O nedenle sordum…


  • Ukulele  (29.04.22 11:21:36) 
ilişkilerde herkesin 'kendince' sebepleri oluyor ve olmaya devam edecek. Muhtemelen karşınızdaki kişiye kırılma sebiniz empati eksikliği ve son bir gröüşme yapmak bu eksiklik var oldukça hiçbir işe yaramayacaktır.

Ben belkide yaşımdan dolayı uzun zamandır insanlara bir şeyler anlatmaya çalışmıyorum. Herkes anladığı kadar anlayıp başında da dediğim gibi kendince yorumlayarak hareket ediyor zaten. En güzeli ghosting. Bir anda kaybol, esikliğini anlamasını ya da anlamamısını önemsemeden yok ol ve sen de bunları önemseme.
  • foolrules  (29.04.22 12:12:21) 
bu duruma bagli,
bir arkadasimla ses seda cikarmadan iliskimi kestim, benden cikari oldugu icin sürekli kendini affettirmeye calisti. hicbir sekilde görüsmek istemedigim icin en sonunda konustum, bitti.
biri vardi gittim onunla konustum, kiskaniyor oldum.

ghostingten yana oy kullaniyorum. bosa enerji harcamaya gerek yok.
  • wishmaythşngs  (29.04.22 12:26:18) 
Arkadaşınız durumun biraz farkına varıp Ukulele ya bi konuşalım niye böyle oldu dediyse çok yıkıcı bir üslup kullanmadan düşündüklerinizi söylemelisiniz bence. Ama siz onu engelleyip bir süredir görüşmemenize rağmen o sizinle hiç iletişime geçmediyse sadece ben ona karşı hala çok kızgınım, kırgınlığım geçmedi o yüzden arayıp/buluşup konuşacağım modundaysanız kesinlikle yapmayın derim.


  • ttt  (29.04.22 12:26:37) 
Söylediğim sarf ettiğim kelimelere yazık. Yapmazdım.


  • baldan kaymak  (30.04.22 14:30:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.