[]

Diş hekimi sevgiliye şöyle evlilik teklifi edilir mi?

Şimdi bizim şöyle bir sıkıntımız var, kendisi o kadar yoğun çalışıyor ki pazarları dahil, izin durumu bile sıkıntılı.

Ben de bir şeyi belli ederek yapmayı sevmem, illa sürpriz olması lazım. Yani ihtimal vermemesi lazım.

Zaten çok sık bir yerlere gidemediğimiz için ben şimdi hadi X yere gidelim biletleri ayarladım dersem, kesinlikle tahmin eder. Çünkü yaza hazırlık planları konuşuluyor hani ailelerin tanışması için falan. Kaldı ki boşluk durumu pek yok zaten.

Benim de biraz mizahi yanım vardır, aşırıya kaçsam da pek sorun olmaz.

Aklıma şöyle bir şey geldi, hem de hiç aklına gelmediği bir an olacağı için sıcak bakıyorum yoksa saçmalık boyutu da biraz yüksek.

Ben şehir dışından yakın arkadaşlarını ve kız kardeşlerini çağırıp kliniklerindeki bir odaya toplayacağım.

Bazen beni de muayene etmeye çağırıyor. Hani sevgiliyi yemeğe götürürsün şarabın dibinden yüzük çıkar, pastadan çıkar, yemekten çıkar falan ya..

O şimdi beni yatırıp ciddi ciddi eline aletlerini alıp yüzüne bişeylerini çektikten sonra ağzını tam aç diyecek ya, bir açıcam dilimde tek taş.

Başıma bir şey gelmez de alırsa, teklif edicem, insanlar gelecek, alkışlar vs, olayın şoku derken ben yine eğilir diz çökerim..

Nasıl? Sansasyon boyutu baya yüksek unutulmayacak bir an olur ama iyi anlamda mı kötü anlamda mı olur bilemedim.

 
düğün terörü sayfasına düşersiniz abi yapma (:


  • anon1m  (14.04.22 23:21:54) 
Off hayır :(
O yüzüğün ağzından çıkması mide bulandırıcı

  • love and trust  (14.04.22 23:23:25) 
Fikir berbat gibi duruyor ama kurtarılabilir. İllaki kullanacak olduğu bir alet ya da maske saklanır. Arar arar bulamaz, siz de bak şurada diyip yüzük kutusunu işaret edersiniz. Hani ancak bu şekilde beklenmedik olabilir. Öteki türlü dilin üstünden alma fikri gerçekten hiç hoş değil.


  • buzbebek  (14.04.22 23:45:17) 
Yani çok istiyorsanız böyle teklif edin tabii diyeceğim de bence etmeyin. Düşündüm de hiç hoşuma gitmezdi.

Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız, şatafatlı bir teklif mi ister, yoksa daha sade bir şey mi ister? Buna göre düşünüp güzel bir alternatif bulun.
  • fraise  (14.04.22 23:50:05) 
ağızla ilgili şeyler onun midesini bulandırmıyor ki ama her zaman gördüğü şeyler ki ben hem en az midesinin bulanacağı kişiyim hem de hazırlıklı gideceğim tabii ki lahmacun gömüp gitmiyorum ya. Dil teması sıkıntı ise özel bir yatak falan hazırlanılabilir ona biraz kafa yormam lazım.

Sadece demek istediğim normal bir insana ağız içi tiksinç gelse de onun çalışma alanı yani canı sıkıldıkça ağzımı kurcalıyor zaten. İyi ki ürolog falan değil ahahah
  • ananiyimioguz  (14.04.22 23:50:06) 
bana saçma gelmesini falan geçiyorum da ağızda yüzük hiç iyi bir fikir değil. olayın heyecanı, koltuğa uzanma vs derken boğaza kaçar nefessiz kalırsın veya yutarsın ondan sonra günün devamını acil serviste geçirmek gerekebilir. o nedenle en azından yüzüğün ağızdan çıkması kısmını revize edin derim planda.


  • hadsafhada  (14.04.22 23:51:21 ~ 23:52:22) 
cebinden çıkarsan süprzinden bi şey kaybetmezsin


  • mantık  (15.04.22 00:32:28) 
Onu da dusundum ama agzima yonelmisken bak burda ne var der gibi alttan tutarsam hareket cekiyormusum da onu gostermeye calisiyormusum gibi olur gibi geldi. Gostere gostere elimi cebime atsam.. ımm yani 2 saniye öncesinde bile tahmin etsin istemiyorum aslinda, beyin firtinalarim oradan cikiyor. Yoksa işin normali tabii ki o.

Bir de bu tarz bir teklif, calistigi yerde gelsin ister mi insan onu da bilemiyorum, her gun gordugu yer, sıkılmıştır artık. Neyse daha yaratici bisey bulamazsam bunu biraz gelistiricem. Bulursam da elerim direkt. Cepten cikarma olayi bana cok torunlara anlatilacak biseymis gibi gelmedi.
  • ananiyimioguz  (15.04.22 00:47:02) 
Bro sence sevgilinin diş hekimi olması onun o çürümüş dişleri diş taşlarını tuhaf tuhaf ağızları tamir etmekten çok zevk aldığı anlamına mı geliyor? Bence hayır; bu işi profesyonel olduğu için yapıyor, bu anlamda da midesi bulanmıyor ya da tiksinmiyor veya bunu kontrol altına almayı öğrenmiştir vs. Tüm bu veriler ışığında acaba senin ağzından çıkacak yüzük kendisini mutlu eder mi bir düşün? Bence etmez. Hatta senden soğuyabilir bile. Profesyonel dünya ayrı romantizm ayrı, bu hiç parlak bi fikir değil bu anlamda. Basitlik sadelik her zaman iyidir. Binlerce kişinin gözü önünde evlenme teklifi edip reddedilen erkekleri düşün, onlardan biri olma, insanı utandırma ciddi söylüyorum büyük aptal durumuna düşersin istiyorsan bi dene. Yemin ediyorum sevgilin dükkanı bırakıp kaçar oradan.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (15.04.22 00:58:05 ~ 01:01:51) 
Bazen 3 yasinda gibi sakalastigimiz icin oyle bir tepki verecegini zannetmiyorum ama cevreyi bilemedim tabi :/

Baska ani / telasli kurgular uzerine dusunecegim. Yoksa dedigim gibi ne oldugunu anlamadigi bir durum yasatmam zor olacak.
  • ananiyimioguz  (15.04.22 01:31:48 ~ 01:36:51) 
Hocam yanlis anlama ama, pek sik yasadigim bir sey de degil fakat, yuzugu agzindan cikaracagini okuyunca kahkaha attim evde. Bence cidden kotu bir fikir.

Bu arada mustakbel esinle mutluluklar simdiden :)
  • bosver nicki  (15.04.22 01:36:06) 
Sen kendini o şekilde bir hayal et bakalım, hoş görünüyor mu?


  • el conquerador  (15.04.22 01:48:42) 
Yani yazan herkesin kotu bir fikir demesine ragmen fikrinizde israrcisiniz, o yuzden muhtemelen yapacaksiniz.
Benim kardesim dis hekimi bir kadin. Biri ona boyle evlenme teklif etse nefret ederdi sanirim.
Keza ben ogretmenim. Sevgilim bana evlenme teklif ederken ogrencilerimi veya isyerimi falan dahil etseydi ben de hic hoslanmazdim.
Isimiz cogumuz icin gecim saglamak icin yaptigimiz bir sey, illa hayatimizin temeline oturmasina ve belirleyici anlarda onemli bir rol oynamasina gerek yok.
Sevgiliniz evlenme teklifi aldigi sirada belki tirnaklarini yaptirmis, sacini makyajini yapmis, guzel elbise giymis olmak ister. Fotograflar cekip saklamak ister, hic bu konuda kendisine veya kiz arkadaslarina danistiniz mi? Ustunde scrubs, kafasinda bone ile evlenme teklifi alip fotograflar vs cekip evli kaldiginiz sure boyunca o fotograflari saklamak isteyecegini dusunuyor musunuz? Bilemedim, bence kotu fikir.
  • sopiro  (15.04.22 04:16:27) 
Herkes fikri kötü bulmuş ama bence diğer sürpriz tekliflerden daha kötü değil, romantik komedi tadındaki hareketleri sevimli buluyorsa , bu teklif de orijinal ve kişiye özel bence, beklenmedik olduğu da muhakkak.

Yüzüğün ağızda saklı olması neden mide bulandırıcı bulunmuş onu da pek anlamadım, bahsi geçen sürekli öptüğü birinin ağzı, pastadan çıkacak yüzüğü yutma tehlikesinin sevimsizliğinden çok da farklı sayılmaz.

Özetle benim kendi adıma ne evlilikle ne teklifiyle işim olmaz ama bu planı diğer sürpriz planlardan daha itici bulmadım.
  •   (15.04.22 05:55:45) 
hayatımda duyduğum en kötü evlilik teklifi. yapma. klasik bir şekilde teklif etmenin neresi kötü?


  • deartheodosia  (15.04.22 07:43:04) 
ne yaparsan yap ama arkadaşları, kardeşleri falan işin içine katma, oldu da düşünmem lazım dedi, ortada bıraktı veya olumsuz yanıt verdi falan, napıcaksın, yan odadakilere çaktırmadan çıkın mı diyeceksin :D

illaki süpriz olacak ve karşı taraf ağzınızla oynamaktan çekinmiyor, ya dişimin şurasında bişi mi var diye her hangi bir yerde yüzüğü gösterebilirsiniz. kafanıza estiği her hangi bir yerde. illaki tanıklara, videoya falan gerek yok :)
  • selam  (15.04.22 07:43:32) 
Benim evlilik teklifi hayallerim hep başbaşa sessiz loş bir ortam ve büyük özgüven ve romantizm içeriyor.

Normalde romantizmden çok hoşlanmam, yani hoşlanmam derken, düzenli ve sürekli romantizmden hoşlanmam aslında. Ama evlilik teklifi, iki insanın alabildiğine romantik olabileceği nadir ve özel anlardan biri bence. O yüzden bir kutlama havasından ziyade baya "exclusive" bir ortam daha özel hissettiriyor bana.

Evlilik kararını çevrenize açıklama aşamasında etkinlikvari, şenlikli şeyler yapıp birbirinizi pohpohlayabilirsiniz yine, ama madem sordunuz bence bu teklif planı iyi değil. Siz bilirsiniz, her ilişki farklı.
  • akhenaten  (15.04.22 08:11:20) 
Evlilik teklifini işyerinde almak hiç hoş değil ama ya. Kardeş felan hele.
Söz vardır ya avrupada evlilik tango gibidir iki kişilik bizde ise halay gibidir tüm sülale diye. Daha şimdiden başlamış oluyorsun bunu yaşamaya.
Çok aksiyon seviyorsanız helikopter felan var. Benim arkadaşıma helikopterde geldi teklif. Önce güzel bir yemek. Kız o sırada bekliyor teklif gelecek diye ama gelmiyor. Şaşırıyor bozuluyor felan. Sonra helikopter turunda alıyor teklifi. O güzel yemekten sonra sahilde yürürken bile olur maksat beklemediği an ise. Yemekte etmedi ise teklifi daha gelmez bugün der vs.
  • cilekli pasta  (15.04.22 08:26:30) 
abi hanım hayatında sen varsın diye çok gülüyor olmalı:) Kötü manada söylemeim makara bi' adama benziyosun.

sırf silinmesin diye cevap vereyim; yapma abi :)
  • kumandanim  (15.04.22 08:53:30) 
edilmez kardeşim, başka fikrin varsa danış yine.


  • elorelia  (15.04.22 08:57:49) 
Edilmez


  • tamam sakinim  (15.04.22 10:00:38) 
Bence süper fikir ben çok beğendim..yap diyorum ben


  • sta  (15.04.22 12:23:32) 
Uygulayın planınızı , bayılırım böyle deli depelek şeylere. 18 yıllık evliyim hala takı türü şeylerin çoğunu sevişirken boynuna , bileğine takıveririm. Hanım en çok o hediyeleri hatırlar kahkahalar eşliğinde :) Amaç beraber anı biriktirebilmek , yoksa yüzüğü herkes şövalye edasında takar.


  • synax  (15.04.22 12:35:25) 
Bu kadar yoğun çalışan bir insana en iyi hediye tatil olur. Alabilirim diyorsan iş yerindeki patronuna durumu anlatıp hafta sonu izin al sürpriz bir tatil ayarla veya en kötü bayramda bu planı devreye sok. Orada teklif edersin. Ağızda yüzük kötü bir fikir bence de :D


  • iwasbornonamountainside  (15.04.22 12:42:46) 
off bu ne... *cringe* kavramının tanımı resmen. kızı sonsuza dek kaybetmek istiyorsan yap. yoksa lütfen aklını başına devşir tatlı çocuk.


  • suyin  (15.04.22 13:33:39) 
Manası yok böyle gereksiz işlerin. Sakın yapma bunu.


  • deveyidiken  (15.04.22 13:53:49) 
youtu.be

şöyle bir şey canlandı gözümde. ahaahahahaha

mutluluklar dilerim.
  • Hallegadola  (15.04.22 14:00:49) 
@Hallegadola, sdfjsgh ancak şahan filmi seviyesine inildiğinde normal karşılanabilir sanırım :(

Ben hala "hiç aklına gelmeyeceği bir an" fikrinden yola çıkınca gayet uygun olduğunu düşünüyorum ama estetik ve "özel" bir andan yoksun göründüğü için zaman geçtikçe soğuyorum tamam, gece gece heyecanlanmıştım sadece yapılmayanı yapmak istediğim için.

Normal, özel, romantik bir plan, teklif, nasıl edilir ben de biliyorum fakat o kadar mesut süre, konuşanlar, sözlük, duyuru, twitter, instagram geçmişi olan birisi için hepsi aşırı sıradan ve yapılmış oluyor aklıma gelenlerin.

Biraz daha kafa yormam gerekiyor.
  • ananiyimioguz  (15.04.22 14:34:53 ~ 14:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.