[]

iyi diş hekimi nasıl bulunur

yahu devlete gidiyosun doğru düzgün dinlemiyor bile, özele gidiyim abi dedim parasıyla heralde bu iş özelde dönüyor. gitmez olaydım otomatikleştirmişler işi kelle başı 700 800 lira, kuyruk vardı lan kuyruk. Ordan oraya yıllardır dişlerimi mahvetti hepsi nereden bulucam adam gibi bi diş hekimi. ömrüm bu dişlerle uğraşmakla geçicek sanırım, bıktım ya. google'a yazıyorum iyi diş hekimi nasıl bulunur diye adam parayı basmış seo çalışması yaptırmış. haritalar yorumları da aynı şekilde hiç biri gerçekçi değil. parayı veren düdüğü çalar diye boşuna dememişler.




 
Eşe dosta sorarak.


  • ceketimi alip cikcam  (02.04.22 01:01:50) 
Diş hekimi kliniği değil, özel hastanelerin dişe yoğunlaşmış hastanelerini tercih edebilirsin. İstanbuldaysan beşiktaş iskelede bayındır ağız ve diş sağlığı merkezini tavsiye ederim.


  • mg3929  (02.04.22 01:02:57) 
eşe dosta sorarak +1
hangi şehirde olduğunu söyle yardımcı olalım

  • neira  (02.04.22 02:49:55) 
istanbul'daysan saglam disci oneririm ama 700-800tl ye disini bile temizlemez..senin odemek istedigin para araliginda iyi disci olmamasi olasiligini dusundun mu?


  • cooperr  (02.04.22 05:18:51 ~ 05:23:47) 
ista da bildigim cok iyi 2 disci var ama pahalidir baya. gozum kapali oneririm


  • oscar  (02.04.22 05:59:08) 
Ess dosta sorarak.

Oldukca iyi bir dishekimi var tanidigm, fiyatlari da uygun diger kullanicilarin tavsiyelerinin aksine. Ama “fancy” degil, sekreter vs karsilamaz yani. Sirf bu yuzden cogu kisi klinige filan gidiyor zaten, daha sekil oldugu icin
  • kuehles blondes  (02.04.22 10:03:16) 
Yani ben de, Beşiktaş'taki Bayındır'a gidiyorum @mg3929'un önerdiği ve memnunum ama biraz pahalı.

@kuehles neresiymiş orası merak ettim?
  • chicha_v2  (02.04.22 10:37:56) 
Malum ve geçerli sebeplerden, Eski Üniversitelerin Eski mezunlarını tercih ederim ben olsam.
Eski apartmanların balkonlarında asılı eski tabelaları oluyor onların. Sekreterleri falan olmuyor, kapıyı kendileri açıyorlar. Ama işi biliyorlar.

  • Mirket  (02.04.22 10:42:46) 
  • late viper  (02.04.22 10:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.