[]

nasil uzaklastiririm?

Arkadaslar,
bir arkadasim yüzünden biriyle tanistim ama kendisinden zamanla hic hoslanmadim,
cünkü
zeki birisi ama görgüsüz yani nasil diyim bilmiyorum ama iyi okullarda falan okuyunca herkesin onu hosgörecegini, sevecegini saniyor öyle davraniyor. ben ona da söyledim sen lisede kalmissin diye. sanki o dersanenin basarili ögrencisi diger insanlarda bu yüzden ona bisey demeyen dersane hocalari ya da akrabalari gibi davraniyor. ama ben 32 yasindayim ve muhabbeti hic acmiyor, davranislari hos degil vs.

bir de en önemlisi cikarci ve tehlikeli.
benim isyerime gelip, beni ziyaret ediyormus ayagina bizim ofisin kekini, cayini yiyip icince kendisini kara gecmis sayiyor. ama bu cok önemli degil. 2-3 tane hikaye anlatti beni rahatsiz eden onlar oldu. polis tanidigimi var, nasil yapti bilmiyorum ama birkac kisiyi fetöcü diye veya cumhurbaskanina hakaret etti diye sikayet etmis. bu insanlar fetöcü vs. degil aralarinda problem oldugu icin bunu yapmis.

böyleleri de hep beni buluyor ama ben bunun gelip gitmesini, bana kinlenmeden nasil engelleyebilirim?
is yerleri cok yakin. bugün yogunum desem iki gün sonra yine gelecek. benden daha zeki, bir de arsiz korktum bu yüzden.

 
iş yerinde sürekli misafirim geldiği için müdürüm/patronum kızdı diyebilirsin. Uzun bir süre işyerinde ziyaret etmesen iyi olur dersin dışarıda görüşmek istediğinde de yoğunluk moğunluk uydur bir bahane. Ayda bir "grip gibiyim korona olabilir görüşmeyelim" bahanesi de geçerli.

Zaten bir süre böyle atlatırsan bir süre sonra aramaz bence
  • alaimisema  (23.02.22 09:03:20) 
Ona watsaptan falan yaz milleti nasil sikayet ettin anlatsana diye,bir sekilde kayit altina al,sonra da cimere gir sikayet et bunu.


  • duptıs  (23.02.22 09:49:47) 
Böyle arsız tipleri çaktırmadan uzaklaştıramazsın, açıkça konuşman lazım.

Birbirimizi tanıdığımız bu süre içinde uygun tipler olmadığımızı anladım, bundan sonra görüşüp birbirimizin vaktini harcamaya gerek yok bence gibi net, lafı eveleyip gevelemeyen bişey lazım. Bi iş çıkışı gidin ayaküstü bi kafede anlat sonra hadi eyvallah.
  • Bruce  (23.02.22 09:55:52) 
yavaş yavaş muhabbetini azalt, tek kelimelik cevaplar ver, iletişim araçlarındaki mesajlarfa iki gün sonra dön vs.


  • selam  (23.02.22 10:39:52) 
Korkma.


  • stavro  (23.02.22 12:35:53) 
msjlarına cevap atma. aramalarına dönme. ne zaman görüşmek istese işim var hastayım, toplantım var falan de.


  • sizofren06  (23.02.22 16:00:26) 
Bruce +1. Net olmak iyidir.


  • antihero  (23.02.22 17:06:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.