[]

Dugunumuzvar çekimleri

Yaptıranınız var mıdır? Deneyiminizi paylaşır mısınız

Saç makyaj ile 8bini buluyor. Pahalı değil mi ya?


online.dugunumuzvar.com

 
yav gelir düzeyiniz aşırı aşırı yüksektir, sekiz bin lira sizin için çerez parasıdır, o zaman belki... onun dışında bu paraya sizi çok daha mutlu edecek bir sürü şey yapabilirsiniz.

biz dış çekim yaptırmadık. makinesi olan bi arkadaş nikah sonrası parkta fotoğraflarımızı çekmişti. telefon değiştirdim vs o fotoğraflar galerinin neresinde bilmiyorum bile. kimse bu fotoğrafları açıp bakmıyor inanın siz de bakmayacaksınız. yani çerçeveletip duvara asacağım diyorsanız da siz bilirsiniz.

ha şu şart bakın. biri mutlaka fotoğrafınızı çekmeli tören vs artık ne yapacaksanız. bizim nişanda böyle bi arkadaş yoktu mesela, hiç düzgün fotoğrafımız yok. ya biri metre öteden zoom yapmış ya gözler parlamış ya başka taraflara bakıyoruz vs. kimseye de bizi biz düzgünce çekin dememişiz :D nikahta da nikah salonunun fotoğrafçısı vardı ki o dönem 750 lira mı ne vermiştik. ailelerle filan o sebeple düzgün fotoğrafımız oldu. ya böyle uygun bi şey ayarlayın ya da elinden iş gelen bi arkadaştan rica edin. ama dış çekim saçmalığına 8 bin lira vermeyin
  • elorelia  (15.02.22 08:30:48) 
Taze evlenmis olarak ben de yapmadim. Maddiyatla da alakasi yok. 1 kuşak geriye gittiğinde bu saçmalığın olmafığını görüyorsun. O yüzden stüdyoda hatta kore stili düğün fotoğrafı çektirenilirsiniz daha uyguna.


  • administ  (15.02.22 08:48:56) 
Kendi işini yapan fotoğrafçılardan teklif alabilirsiniz. Uygun fiyatlara yapanlar vardır


  • kaset  (15.02.22 09:29:58) 
Bence çok gereksiz..

Biz yaptırmadık ama en yakın arkadaşlarımız yaptırmıştı, baya baya uğraştılar bütün bir gün sadece o işle geçiyor resmen.

Bir kaç yıl sonra boşandıklarında acaba o girdikleri hal için ne düşündüler, ikisine de sormadık 4-5 yıldır.
  • foolrules  (15.02.22 10:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.