[]

Turkcell sürekli taciz ediyor, ne yapalım?

Turkcell Superonline kullanıyoruz. Benim numaram var sistemde ve tanıtım izni kapalı hem de istemiyoruz diyoruz yine arıyorlar 2 gün sonra. Ona rağmen babamın numarasını bulup onu arıyorlar. Mobil hattı Turkcell ve Superonline da onun üzerine kayıtlı oradan buluyorlar muhtemelen.

2 yıl taahhüt yaptık 110 TL. Sürekli arayıp tablet kampanyalı ve daha yavaş paketi 160 TL'ye satmak için yalvarıyorlar.

Geçende babam istemiyoruz deyip kapattı bugün yine aradılar. Dayanamayıp ben açtım daha anlatmadan kampanyayı "gerizekalı mıyız neden daha yüksek fatura ödeyelim?" dedim kem küm edip kapattı.

Bayii falan değil direkt Turkcell arıyor 532 532 00 00.

Mobil hattın ayarlarına girip de tanıtım iznini vs kapatmak mı gerekiyor, o zaman sorun çözülür mü?

NOT: Turkcell sana sesleniyorum. Taahhüt yapmayacaksın o zaman, yaptıysan da paşa paşa uyacaksın, taciz etmeyeceksin..

EDİT: Babamın mobil hattında da etk bildirim ve turkcellin bütün tanıtım, reklam vs iznini iptal ettim. Bakalım bundan sonra tekrar arayacaklar mı.

 
suradan ayarlaniyor ileti arama izinleri, bir bakmakta fayda var
iys.org.tr

ben olsam numarayi kaydeder ve engellerim. ben baska ulkedeyim ama surekli arayan vodafone'a oyle yaptim.
  • supergirl  (14.02.22 15:52:49 ~ 15:53:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.