[]

Sizce hangisi daha iyi?

Günaydınlar


Erkek arkadaşıma sevgililer günü icin alacağım, sizce hangisi daha kullanışlı olur

Teşekkürler :)


1- ty.gl
2- ty.gl
3- ty.gl

 
Aralarinda pek bir fark goremedim. 3'un boyutu biraz daha buyuk, o yuzden o diyorum.


  • hot potato  (08.02.22 08:14:37) 
Kapatıp açmak için her defasında o tokayı yerleştirmek bir süre sonra beni soğutabilirdi. Mıknatıslı kapanabilen pratik bir şey varsa daha şükela olabilir. Ama; kağıt para kullanıyorsa ve ayrıca bir de cüzdan taşıması gerekirse? Bunlarda kağıt para gözü yok, katlayarak koyayım desen bile yok. Bu 2 kriteri göz önüne alarak ufak bir ar-ge sürecini daha hak eder bence.


  • onemoremile  (08.02.22 08:33:38) 
@@@

Sürgülü bi kartlık var onda kalın geliyor, cüzdan kullanmayı cok sevmiyor, daha ince bir sey bakıyordum ben de o sebepten

Kalite olarak hangisi iyidir?
  • purplee  (08.02.22 09:05:46) 
Yaşlar kaç bilmiyorum ama bu kadar klasik takılmak yerine tasarım daha iyi olmaz mı? ince ve kibar modelleri olan: www.peevv.com.tr


  • lcha  (08.02.22 11:39:10) 
@lcha of of dehşet-ül vahşetmiş. dokusu görselden bile kadifemsi, daha bakarken ruhunu okşuyor. kağıt para bölmesi de var. tek sıkıntısı renk çünkü hangisini seçersen seç diğerinde aklın kalır, hepsi birbirinden güzel. abartmışım gibi gözükmesi ama gayet de samimi olmam.

ben şunlardan kullanıyorum ama alüminyum gövde olduğu için kartları paramparça etti, yukarıdaki linktekiler bayağı iyiymiş.

walterwallet.com
  • onemoremile  (08.02.22 11:49:40) 
2. sini kardeşime hediye olarak almıştım. fena değil. 3. sünü ilk başta almıştım fakat çok kalın. burada göründüğü gibi değil. 1. ile 2. çok farklı gibi durmuyor.

1 ve 2. ye benzer bir modelin manyetik kapatmalısını kendim kullanıyorum. gayet güzel.

edit 3. sünü farklı bir model ile karıştırdım. burada bire bir aynı 2 ile 3
  • belkider  (08.02.22 20:40:43 ~ 09.02.22 02:29:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.