[]

Şımartacak bir şeyler

>>Selamlar, güzel bir zam aldım. Son zamanlarda çok yoğun çalıştım. Kendime ödül olarak bir şey almak istiyorum. Biraz kendimi şımartacak, keyifle kullanabileceğim neler olabilir? Masaja gitmeyi düşünüyorum o cepte. Internetten satın alabileceğim değişik bir teknolojik ürün olabilir.

Önerilerinizi bekliyorum. Belki aktivite önerisi de olabilir. Evde hayat kalitesini arttıracak bir ürün olabilir.

Bütçe max: 4000 TL


Edit:Bluetooth kulaklığım var. Telefonu yeni aldım sayılır.

 
  • gabe h coud  (28.01.22 21:46:27) 
Teknolojik urun eve vardiktan takriben iki hafta icinde herhangi bir heyecan vermeyi birakiyor bende. Hatta kenarda bos bos duran aletleri gordukce daha da kotu hissediyorum (sucluluk duygusu). O yuzden seceneklerim:

Eve temizlikci cagirmak
Dis bakimi, beyazlatma, hatta belki invisalign (kac para bilmiyorum)
Botoks
  • hot potato  (28.01.22 21:54:10 ~ 21:56:14) 
Temizlik robotun var mi


  • abuzer  (29.01.22 00:24:21) 
hacı öneriler iyi de onları 60 yaşında da alırsın. eğer sana cazip geliyorsa yamaç parşütü başlangıç eğitimini dene. o olmadı tüplü dalışa başla..


  • unabomber  (29.01.22 09:34:27) 
Oyunla aranız iyiyse Xbox olabilir. 5-6bin TL sanırım. Güzel bir saat olabilir. Bir müzik aleti kursu olabilir


  • yercekimini kendine ceken adam  (29.01.22 13:52:13) 
şarjlı diş fırçası al son çıkan modellerden.. uzun zamandır kendime böyle bir ödül için kafa yoruyorum ama her gün zam geliyor.. hayallerin öldüğü yerdir türkiye


  • yirmibesonbes  (29.01.22 15:23:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.