[]

Pandemi Dönemi Tarihi Geçen Kozmetikler?

Kadınlara Cuma akşamı sorusu gelsin:)

Pandemi döneminde nerdeyse hiç dokunmadığım bir dolu şey var evde.
Gözle ilgili olanlar çok değil, onları kullanmasam da olur diyorum alerji nedeniyle ama çok sayıda parlatıcı ve ruj var. Açılmış, 1-2 kez kullanılmış, 2 senedir hiç dokunulmamış. Kullanım tarihi geçmiş ama açıldığı için.
Baya da özene bezene aldığım kaliteli ürünler, artık tekrar alamam büyük olasılıkla.

Siz napıyorsunuz benzer durumlarda? Eskiden olsa sağlığa zararlı olabileceğini düşünürdüm ama şimdi kıyamıyorum. Bir yere gideceğimiz de yok saksı bitkisi yaşam formu olarak. Ne yapılır bunlar? 2 senedir makyaj yapmayıp, boyanıp boyanıp Zoom'a çıksam noldu buna mı derler? :))

İyi haftasonları:)

 
orta ve üst segmentten vardı bende de. attım hepsini. sağlığımdan önemli değil.


  • dedim ben sana  (21.01.22 22:01:00) 
butun kozmetikler koruyucu yuklu. Pudra urunler zaten kolay kolay bozulmaz. Krem urunler ve rujlar da gozle gorulur bir sekilde bozulmamissa/kokusunda bir degisme yoksa sorun yok. Firmalarin urunlerin uzerine yazdigi "acildiktan sonra su kadar ay" ibareleri abartili/fazla muhafazakar. ABH paletlerinin cogunda 6 ay diyor mesela, sacmalik.


  • hot potato  (21.01.22 22:50:21 ~ 22.01.22 02:28:02) 
kokusu bozuk degilse bir sey olmaz. kokusundan cidden anlayabiliyorsunuz bozulmayi. makyaj temizleme diskleri vardi, kutusunu acamadim kokudan oyle diyeyim. bir deneyin.


  • supergirl  (22.01.22 02:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.