[]

Aldığım ayakkabıyı 6 ay sonra iade edebilir miyim?

Reebok marka mağazada deneyerek aldığım ayakkabı şimdilerde bol geliyor, o gün nasıl oldu da o numarayı aldım bilmiyorum, şuan bol ve çok sıkı bağlamazsam çıkacakmış gibi oluyor.. nasıl iade talebinde bulunabilirim?




 
6 ay biraz fazla sanki :) bence edemezsiniz. Hatta bencesi de fazla ama yine de kesin konuşmamak için bence yazdım :)

Satsanız daha karlı olur zaten, 6 ayda iki katına çıkmıştır fiyatı
  • savidan  (07.01.22 15:05:04) 
Mağazadan aldığınız ürünü zaten iade etme hakkımız bile yok üründe sorun yoksa, markalar müşteri memnuniyeti için veriyorlar o hakkı. Yani, hayır :)


  • whoosie  (07.01.22 15:18:29) 
kışın çift çorap
ya da 2. tabanlık
yasal ya da pratikte iade hakkı yok üründe hata olmadıkça
  • bir soru sorcam  (07.01.22 16:41:23) 
Yazın almışsınız ve o zamanlar içinde vücut biraz genleşir. Şimdi soğuk ve vucüt biraz kendini topladı.
Havalar ısınınca tekrar deneyin.

  • Erva  (07.01.22 17:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.