[]

Şu saç rengi yakışır mı?

Saçları kahverengi; ten rengi ise ne esmer ne beyaz, standart bir insana yakışır mı?

www.instagram.com


 
yakışır. hatta zaten ne beyaz ne esmer tam ortalarda olana en çok yakışacak tarzda bence.


  • rose parks  (06.01.22 18:46:56) 
alt tonuna gore ya küllu tercih edersin ya da sicak. kaslar simsiyahsa biraz rengi kirinca tam olur.


  • ala09  (06.01.22 18:50:41) 
Güzel renkmiş. Sanırım yakışır ama bence bunu zor tutturur kuaförler çok gördüğüm bir renk değil doğal kumral saçlar dışında.


  • pembe mezarlık  (06.01.22 21:30:37) 
Kişisel fikrim bu renk tarif ettiğiniz ne esmer ne beyaz kişiyi boğar. Saç orta tonlarda, cilt orta tonlarda hiçbir kontrast oluşturmuyorsa sıkıcı görünüyor benim gözüme. Yani çirkin durmaz belki ama bence kamuflaj işlevi görür kişi için.

Bunun bir istisnası çok öne çıkan bir göz rengi varsa olabilir. Mesela gri gözleri varsa o monoton saç-ten sırf gözlerin sergilendiği bir kadife yastığa dönüşebilir. Ama üstüne gözler de kahverengiyse oldu olacak bir de cildiyle aynı tonda giysi seçip dolaşsın. cık.
  • akhenaten  (06.01.22 22:07:25 ~ 22:12:13) 
Standart insan saçı zaten


  • abuzer  (07.01.22 00:04:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.