[]

Kız arkadaş ile otel

Küçük bir Anadolu şehrinde henüz seçmediğim bir otelde kalacağım. Gittiğimde kız arkadaşım misafirim olacak. Beraber kayıt tutulmasın ve misafirim işgüzar birinden nahoş bir tavır görmesin istiyorum. Seçeneklerim nelerdir, kalacak yeri seçerken nelere dikkat edeyim?




 
kalacaksa kayıt almak zorundalar. çok bi şey diyemezsin. 5. yıldızlı oteller belki okey verirler. bu arada birlikte kalmaya kimse bi şey diyemez.
ben kayıtsız birlikte kalma konusunda dedim.

  • jelly bear  (03.01.22 19:34:09 ~ 20:13:35) 
5 yıldızlı otel olmayacaksa, iki tane ayrı oda tutmanız gerekiyor. Ki bazı oteller buna bile müsade etmiyor. Önceden telefonda sormak lazım.


  • etna  (03.01.22 19:38:00) 
beş yıldızlı, mümkünse adı sanı bilinen bir otel seçmeye çalışın.
oteller emniyete bildirim yaptıkları için kalan herkesin kaydını almaları zorunlu.

  • blatta hiberna  (03.01.22 19:43:38) 
anadoluda evlilik cüzdanı soruyorlar genelde


  • egokalp  (03.01.22 20:37:32) 
Büyük otel seçeyim seçmesine ama bu kayıt mevzusu da sıkıntılı. Normal şartlarda gizli bilgi tamam bir şey olmaz fakat gerçek hayatta işler nasıl işliyor biliyor, duyuyoruz. Küçük yerde bu türlü bir risk almak istemiyorum. Hem kimsenin işi olmayan böyle bir bilginin alakasız taraflarca yıllarca saklanması da çok anlamsız.


  • osssy  (03.01.22 20:45:36 ~ 20:45:57) 
Kayıt alıp ilgili gün polise bunu bildirmek zorundalar.


  • jazzabel  (03.01.22 20:52:19) 
kayıt meselesi türkiye'deki büyüklü küçüklü her otelde, hostelde, pansiyonda var.
anlamsız değil, güvenlik ve istihbarat açısından son derece gerekli bir bilgi maalesef.
zaten o amaçla bildiriliyor.
  • blatta hiberna  (03.01.22 20:56:10) 
Selebriti değilsen neden kayıt tutulmasından rahatsız oluyorsun anlamadım. Pansiyona da gitsen bilgilerin polis veya jandarma ile paylaşılır.

O zaman airbnb yapabilirsin. Onlar resmi olarak otel sayılmadığından bildiriyor olabilirler.
  • robin one persie  (03.01.22 21:02:49) 
beş yıdızlı otel bile almamıştı bizi. günlük kiralık ev olabilir.


  • ismailond  (03.01.22 21:14:32) 
her türlü kayıt alır zorunlu çünkü. ama gitmeden önce evlilik cüzdanı istiyorlarmı bi sor. büyük oteller genelde evlilik cüzdanı istemez.


  • false pretension  (03.01.22 21:27:53) 
hiç bir otel kayıtsız misafir riskine girmek istemez. en basitinden banyoda partnerinizin ayağı kaysa bilincini kaybetse ve ambulans çağırsanız konu adli vaka olur. o noktada da otelin başı yanar.


  • kaptankedi  (03.01.22 21:36:51) 
evlilik cüzdanını ben duydum da yaşamadım hiç. muhafazakar şehirlerde olabilir belki.
onu da istememeleri lazım aslında. yozgatsa falan sıkıntı olabilir evet.

  • jelly bear  (03.01.22 23:00:16) 
kayıt tutuluyor ve o kayıtlar pek de gizli değil sanırım.
Nerede ne zaman nasıl duyduğumu hatırlamıyorum ama bir memur, akrabasının ne zaman hangi otelde kaldığını söylemişti diye bir şey hatırlıyorum.

  • michael_knight  (04.01.22 13:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.