[]

the office'teki ekstra bölümler? (spoiler yok)

dizinin tamamını torrentten indirmiştim. üçüncü sezona kadar sorun yoktu, sıra sıra bölümler vardı işte video dosyası olarak. ama üçüncü sezondan itibaren klasik 23 bölüme ek olarak şunlar var,

üçüncü sezon klasöründe,

s03x01 kevin's loan

dördüncü sezon klasöründe,

s04x01 the outburst
s04x02 blackmail

***

takip eden sezonlarda da tüm bölümlere ek olarak böyle 1-2 dosya daha var. bunlar nedir? hangi sıralamayla izlemek lazım? nette aratıyorum ama webisode filan diyor, ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok. n'apalım bu parçaları?

sıra sıra gitse neyse diyeceğim ama öyle de değil, hiçbir şey anlamadım.

edit: haydaa bölüm dedik de 8 dakika ulan bunlar, kafamız karışsın diye koymuşlar sırf peh.

 
muhtemelen Web sitelerini canlandırmak için çektikleri, tüm karakterlerin olmadığı küçük parçalar. Ana hikayeden bağımsız o yüzden istediğin zaman izle, istersen tamamı bitince izle. Behzat ç. Nin de vardı böyle cep dizi diye.


  • orhan tv  (20.12.21 06:25:03) 
zamanında başka yönetmenler tarafından webisode lar çekilmişti. onlar.
mesela the office:the Accountants diye 10 adet 1 dk.lık serileri var.

bir de kesilmiş sahnelerin eklendiği extended versiyonların olduğu bölümlerler var.
  • renegade  (21.12.21 00:10:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.