[]

camel içen gönül dostlarına sorum

son günlerde istisnasız içtiğim her sigara bitmeye yakın kendiliğinden sönüyor. yani normalde sonuna kadar yanan sigara son günlerde %80 civarında bitiyor, yanmıyor o noktadan sonra. aldığım HER pakette aynı şey olmaya başlayınca acaba bir sıkıntı mı var diye düşündüm. bunlar farklı yerlerden aldığım sigaralar bi de... hani aynı marketten üç paket almış olsam diyeceğim ki o partide bir sıkıntı varmış ama yok, nereden ne alsam aynı uyuzluğu yaşıyorum.

sizde de var mı benzer şikayet, yoksa keyifler yerinde mi?

(hem sarı hem beyaz camel'da oluyor bu dediğim şey)

 
tam camel white ımı içerken önüme çıkan bir soru oldu.ben öyle bi sorunla karşılaşmadım hiç, anında test ederek de onayladım. hatta normalde izmarite yakın son nefesi çekmeden söndürürüm onu da yaptım :)


  • hypathia  (08.11.21 18:23:09) 
elinizdeyken mi kül tablasındayken mi oluyor bu sönme? elinizdeyken oluyorsa çok enteresan, kül tablasındayken ise o kadar da değil.


  • posthuman  (09.11.21 09:55:35) 
kül tablasındayken oluyor. sonuna yaklaşınca (ama normalde bitmesi gereken yerden önce) öylece pıt diye kendi kendine sönüveriyor. içmeye devam edince geri geliyor ama, tuhaf. yani o kısımda bir sıkıntı var sadece.


  • der meister  (09.11.21 13:15:53) 
sigaranın kül tablasındaki duruşu ile de alakalı biraz. son fırtın kuvveti, kül tablasının malzemesi de etkili. havalar soğukken daha sık olur. hem winston falanda da oluyor yani, yüklenmeyin camel'a o kadar. ben* söndüğünü görünce mutlu oluyorum normal sigara içtiğimde.

*içmediğinde sönsün diye tütünü yavaş yanan kağıtlarla saran birisi.
  • posthuman  (09.11.21 16:08:21 ~ 16:08:57) 
box'ta sıkıntı yok. ama white önceden de dibine kadar içilmiyordu.


  • zgrydn  (09.11.21 16:45:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.