[]

Balık yedim 73738 gündür su içmiyor gibiyim.

Balığı dün yedim, tam bir buçuk gündür içim yanıyor, susuzluğum asla geçmedi. Yedikten sonra midem bulanmaya başlamıştı, bulantı uyuyup uyanınca geçti ama susuzluk halaa devam ediyor. Neden olmuş olabilir bu ve nasıl geçer?




 
Konunun uzmani degilim ama zehirlenme olabilir. Normal bir sey degil sonucta. Acile gitseydiniz keske.


  • hlot  (23.10.21 00:57:05) 
Su isteyebilir canin kac litre ictin de hala su istemen garip geliyor mesela?


  • floydian  (23.10.21 00:58:17) 
Maden suyu için ve meyve yiyin, bazen su yeterli gelmiyor vücudun bileşenlere ihtiyacı oluyor.


  • gmzo  (23.10.21 08:14:37) 
Birkaç gün önce benzer bir durum bana da oldu.
Bulantı olmadı ama alt tarafı yediğim 14 tane hamsi idi ertesi gün akşama kadar geçmedi susuzluğum, gece uykudan uyandırdı o derece. Daha önce bu kadarını yaşamamıştım.

Böyle durumlarda maden suyu daha iyi geliyor bana deneyebilirsiniz.

Neden olduğuna dair bilgim yok biraz da başlığı takip edip neden olabileceğine dair bir mesaj gelirse göreyim diye yazıyorum.
Geçmiş olsun.
  • mutekebbir  (23.10.21 09:02:32) 
Soğan da yemis miydiniz?


  • duster  (23.10.21 09:24:29) 
Soğan da yiyince beter oluyorum. Maden suyu çözüyor


  • lion de la Turquie  (23.10.21 19:06:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.