[]

adsense işleri

çok uzun bir süre önce bırakmıştım kovalamayı (2011 gibi)
şimdi tekrar bir döneyim dedim ama sıfırdan başlamaktansa işleyen sistemi alıp öyle devam etmek niyetim.
ilanlara bakıyorum ediyorum ama nasıl desem bir gariplik var.
günlük 500-600 tekil hite, niche falan olmayan türkçe içerikle aylık 2.5k gelir var görünüyor. içerik üretmek desen kolay, ucuz.
böyle ilanlar bir iki de değil. var yani bayağı bir.
neyi kaçıyorum?
10 yılda adsense türkçe içerik için çok daha iyi bir yere mi geldi?
500-600 tekil hit hiçbir şey değil günlük. ben günlük 100k ya yaklaşan tekil hitlerle zor para kazanıyordum 10 yıl önce. ne değişti de böyle bereketli bir hâl aldı bu işler?

 
bin gösterim 1 doalr gibiydi önceden. Şimdilerde nasıl ben de bilmiyorum.


  • liberal  (25.08.21 16:25:22 ~ 16:27:57) 
İnternetten satışların artması ve artık herkesin internetten bişeyler alabilmesi ile ilgili olabilir.


  • syabk  (25.08.21 16:40:19) 
İlanların doğru olmama ihtimali de var.


  • hayirsiz  (25.08.21 19:52:53) 
Ayda 17k hite 2.5k para gelmez. Nişe gore, adsense geliri degil de affiliate geliri falan varsa veya ozel reklam veren anlasmalari varsa bilmem. Yaklasik 18$ CPM eder, turkce icerikte oyle rakamlar olmaz. yalan soyluyorlardir.


  • robokot  (25.08.21 19:56:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.