[]

Arayıp sormadığında

Akılda hiç yokken Alkolün gazına gelip birlikte olunduktan sonra, adı konmamış ama öncelikle çok iyi arkadaş olmamız gerekir diyerek zamana bırakılmış bir durumda iletişim git gite azalıyor. kendisi tekrar iletişime geçerse, hiç cevap vermemek daha iyi değil mi? Arkadaşlığı ve sohbeti de çok iyiydi aslında, hemen isminin konulmasını ben de istemezdim. O konuda sıkıntı yok, sadece arkadaşça bile olsa doğru düzgün iletişime geçmemesi incitti. Çünkü her şeyi konuşabiliyorduk. Sabahlara kadar sohbet ediyorduk, işin içine seksin girmesi galiba her şeyi mahvetti. Üzülüyorum gerçekten.




 
arkadaşlıksa olay arkadaşlar birbirini her dakika aramaz zaten. bence cevap verebilirsin. fakat amacı cinsellik olursa o vakit hiç yüz verme derim.


  • hopp  (23.08.21 20:32:32) 
Evet her dakika aramaz ama aksi takdirde sevgili olarak uygun muyuz değil miyiz, birlikte nasıl vakit geçiriyoruz, bunu sağlıklı olarak nasıl anlayabileceğiz? Gerçekten kafam karıştı.


  • medusa  (23.08.21 20:37:59) 
ilişkiye çevirmek erkek tarafının görevi ancak bunu da kadının onun yanındayken yaptığı davranışlarla karar veriyor. kendinizi buna göre konumlandırırsanız olma ihtimali yüksek.


  • selam  (24.08.21 09:03:48 ~ 09:04:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.