[]

Sizce de çok mu çalıştırılıyorum

Merhaba
Biraz önce kuzenlerimin toplandığı maaile olduğumuz acayip keyifli bir ortamdan evime dönmek zorunda kaldım.
Sebebi ise yarın çalışıyor olmam. Bugün izinliydim bayram sebebiyle ama yaklaşık 20 kişilik grupta bir tek ben bayramın birinci günü dışında çalışıyorum.
Hatta şöyle söyleyeyim, yılda 3 resmi gün iznim var. Bir ramazan, iki kurban ve 3 yılbaşı. Ve cumartesi de tam gün çalışmaktayım, kendimi bu 3 yıllık tempoda bitmiş, yorgun ve haksızlığa uğramış biri gibi düşünüyorum. Tabi ayda bir pazar günü yaptığım sayımlardan bahsetmiyorum bile.

Sizce çok mu şikayet ediyorum?

 
Az bile şikayet ediyorsunuz:+ ne iş acaba böyle


  • kisa  (20.07.21 23:36:14) 
bence kendi normalini başkalarıyla kıyaslayarak belirleme. yani herkes senin kadar çalışsa da şikayet etme hakkın var. kendi limitlerini ve neyin öncelikli olduğunu ancak sen bilebilirsin. bu tempo ağır geliyorsa alternatif aramaya başla, bulamasan bile en azından bi sonraki kararında yararlı olur.


  • sttc  (20.07.21 23:37:37) 
Sikayet etmemek hata. Masallah köle gibi.


  • logisticsmanager  (20.07.21 23:40:03) 
Bence çok çalışıyorsunuz. Yıllık izin en az 2 hafta değil mi yıllık? Saydıklarımız zaten resmi tatil günleri


  • jjimyl  (20.07.21 23:41:43) 
Yani hic normal degil tabii ki. Bence yeterince sikayet etmiyorsu nuz. İş neymis ben de merak ettim.


  • a perfect lie  (20.07.21 23:44:02) 
Bayağı insanlık dışı bir çalışma şekli. Bir de açıkçası ne iş yaptığınızı merak ettim. Tatil yapmanızın bu kadar sorun olması için siz çalışmayı durdurduğunuzda dünya için kritik derecede önemli bir takım faaliyetlerde ciddi gecikmeler yaşanması falan gerekiyor.


  • evandro roncatto  (20.07.21 23:48:00) 
Muhasebeciyim arkadaşlar.


  • kasa kasa berg  (20.07.21 23:48:08) 
Yarin is yokmuscasina eglenmeye devam et. Tek kaybin ertesi gun biraz uykusuz kalmak olur. Kahveyle falan halledersin onu da.


  • brkylmz  (20.07.21 23:57:27) 
“Çok mu şikayet ediyorum”

Bu biraz köleliği kabul etmek olmuş. Bizim sektörde vs çalışanların yarısı haftalık çalışma gün sayısı 5’ten 4’e düşsün 1 günü evden çalışalım diyor, diğer yarısı da 5 günün 3 günü evden çalışalım diyor
  • avatar is back  (21.07.21 00:11:44) 
resmi izin diye belirtmissin.
ekstradan yillik iznin var diye anliyorum buradan.

burada su onemli: bayramlari tamamen veren, 23 nisan'i falan da resmi izinden sayan ve cts calistirmayan bir yerde calissan kac para alirdin?

muhasebe oyle pek para kazandiran bir meslek degil.
bu fedakarligin sana cok ciddi bir maas farki getiriyorsa ortalamaya gore, cok sikayet ediyorsun derim. 6 oldu mu mesai bitiyor diye dusunuyorum tabi.

yok para farki var ama benim gecem gunduzum de belli degil diyorsan 3 yil yeterli, daha az maasli yere gec derim.

diger yandan aldigin paranin da az oldugunu sanmiyorum, yoksa niye 3 senedir katlanasin.
  • Kittie  (21.07.21 00:28:20) 
hocam böyle aldığınız maaşı hak etmiyorsunuz.

olması gereken kendinize adrenalin iğnesi yapıp 48 saat aralıksız çalışıp , sonraki gece uyuyup, sonra yine adrenalin iğnesi ile 48 saat aralıksız çalışacak şekilde bir düzen oturtmalısınız.
  • aslindasorunumpsikolojik  (21.07.21 01:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.