[]

Sizce Booking.com Kendini biraz Bozdu mu?

Yurt dışına otel rezervasyonu için hizmet verdiği Türk müşterilere karşı olan hizmet anlayışından bahsediyorum. Bir sorun için Müşteri hizmetlerini aradım ve Türkçe bilen personel yok uyarısı verdi telesekreter. Destek mesajına da dönüş olmadı.




 
Turkiye'de Turklere destek vermeyen bir uygulamanin, yurtdisina cikan ve Ingilizce bilmeyen Turkler icin Turkce destek saglamamasini mantiksiz bulmuyorum acikcasi.


  • yoggi  (20.07.21 13:14:14 ~ 13:14:58) 
Bunca sene booking kullandim, sadece bir kere musteri hizmetlerine isim dustu. Onda da scip sivamisti booking. 3-4 aydan onceden rezervasyon yapmistim, onden odemeyi yaptim yorum okuyarak, analiz yaparak oteli sectim, plaja uzaklik, gece hayatina uzaklik vs benim icin onemliydi. Otele check in yapmaya gittik, yer yok, overbooking olmus diyor, ayni fiyata diger otellerden yer verelim diyor oteldeki resepsiyonist. Garip gurup oteller, plaja uzak, klublara uzak, istemedigim oda tipleri falan. Dalga mi geciyorsunuz, size yapacagimi bilirim aradim booking'i. Saniyorum ki booking mudahale edecek, beni kollayacak:) Booking gelmis size otel secenekleri sunulmus, niye kabul etmediniz diye hesap soruyor bana, dedim bana rezervasyon yaptigim otel seviyesinde yer onereceksiniz. Sinirim tepeme cikti dedim dogru duzgun otel onerin dedim, gelmis sizin odedeiginiz ucrete muadil oteller onerebilirim sadece diyor. Ulan 3-4 ay once ben x lira odedim, su an yogun sezonda tum fiyatlar haliyle 4x, 5xe cikmis, sen bana hala x liralik otel oneriyorsun, sen bu fiyata ayirmistin diye ama ben 3-4 ay once ayirmistim, o parayla su an haliyle en dandik oteller kalmis, yani beni aptal yerine koyuyorsun falan hakaretlere varan tartismaya kadar gitti olay. Booking'in dogru duzgun bir yardimi yok. Boking bana resepsiyonistten daha kotu oteller oneriyor hatta. Bu arada her arayista telde 20-30 dk bekletmeler, yok size donucem falan 2-3 saatim gitti, tansiyon, sinirim cikti, bildigin multeci gibi kaldik yabanci ulkede. Sonra sizin yardiminiza falan diye sovup kapattim isi. Ucret iadesini aldim otelden, kendi imkanlarimla ufak bir pansiyon gibi bir yer buldum istedigim lokasyonda. Konforlu degildi ama idare ettik, yani kisaca booking'den musteri hizmeti beklemeyin, yorumlari, ara yuzu iyi, yillarin bir aliskanligi var iste. Bu arada ben aradigimda da Turkce musteri hizmeti yoktu, iddiaya gore Londra ofisindeki hintli bir arkadasla muhattap oldum telefonda. Musteriyi falan kollamaz booking, bir keresinde de yaptigim yorumu yayinlamadi adiler, dedim bolge guvenli degil, disarda torbacilar var seklinde yorum yaptim, hesabimdan cikis yaptigimda yorum gozukmuyor iyi mi? Yayinlamamislar yorumu, otellerin kopegi olmus booking kisaca.


  • neck_and_neck  (20.07.21 13:52:32 ~ 14:03:11) 
Bir keresinde Altınoluk bölgesinde otel rezervasyonu yapmıştım. Otele gittim kapı duvar. Gece gece kapıda kaldık. Booking i aradım . Rezervasyonu iptal edebileceklerini söylediler. Yok etmesiydin bari. Hiçbir yardımda bulunmadılar.


  • Mistyimage  (20.07.21 15:14:03) 
benim 3 sene önce, yer ayırtıp sonra iptal ettiğim otel
paramı iade etmemişti.
mastercard'da "kendin vermişin bilgileri bana ne" dedi
baya gitmediğim otele para vermiştim.
(iptal halinde 1 2 gece alırız durumu değil, ücretsiz iptal dedi, booking otel iade etmiş gibi gözüküyor dedi, ama etmediler)
  • summatinyourteeth  (20.07.21 16:14:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.