[]

Ara vermek

Sevgili duyuru sakinleri merhaba

Biriyle konuşmam gerekiyor aklıma siz geldiniz. 2.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimin iş değişikliği sebebiyle 2 aydır farklı şehirlerdeyiz. 2 ayda 2 gün görüsebildik. Son 1 haftadır benimle pek konuşmadi, aramadı. 3gün önce de kendine yetemediğini, bana yetemediğini, kimsenin onu anlamadığını söyledi ve ara vermek istedi. Saygı duydum ve bana göre olmasada kabul ettim. Kısacası son 3 gündür konuşmuyoruz. Kendimi kötü hissediyorum. Stalk yapmayan biriyken şuan saat başı sosyal medya hesaplarına bakmaya başladım. Sizce nedeni nedir? Kötü düşünmeli miyim? Sizce ben ne yapayım? Kafam çok karışik. Biraz dağınık oldu kusura bakmayın.  Bu arada aramızda bir sorun yoktu mutluyduk yada ben mutluydum, bilemiyorum.


 
Ara vermek = alistira alistira bitirmek.


  • Avoiding The Puddle  (01.07.21 23:44:55) 
Profosyonelce terk edilmek yani


  • Denton  (01.07.21 23:45:55) 
O kadin tarafiysa 100% bu sekilde.

Basket maçinin son çeyregi degil ki bu, ara isteyip de dönen kadin olmamistir asla.
  • Avoiding The Puddle  (01.07.21 23:47:13) 
ilişkiler masaya değil, yatağa yatırılır, yatırılmalıdır. öyle olmuyorsa da olmuyordur.


  • mermize  (01.07.21 23:49:23) 
Bitiyor, alıştır kendini.


  • buff  (01.07.21 23:50:26) 
bir an kendim mi yazdım bu duyuruyu diye düşündüm. tıpa tıp aynısıydı benim önceki ilişkim de. uzun süre beraberdik (aynı şehirde) daha sonra başka şehre gitmesi gerekti ve 2 ay boyunca her şey yolundaydı. her gün mesajlaşma + telefonlar. daha sonra tıpkı sende olduğu gibi "ara verelim ben biraz düşünmeliyim" dedi. ara verdik ve bitti.

muhtemelen daha aynı şehirdeyken onun kafasını kurcalayan birçok sorun vardı ama ayrılmaya cesareti yoktu. yüz yüze tekrar tekrar ikna edilmekten korkuyordu. şimdi başka şehirde, sizi de görmeyeceği için yavaş yavaş bitirmeye çalışıyor. olan bu. ara verelim diyen birini ilişkiye devam etme konusunda ikna etmek... olabildiğini hiç görmedim, açık söylemek gerekirse.

bunu okumak belki acı olacak senin için, ama aynısını yaşayan biri olarak sana tavsiyem kendini ayrılığa yavaştan alıştır. mümkün mertebe stalk yapma çünkü bu daha da acı verir. fazla da kendinde suç bulma. belli ki çoktan ayrılmaya karar vermiş. aradaki şehir değişikliği ona sadece söyleme ve yapma cesareti getirmiş.
  • ilgeru  (01.07.21 23:57:58) 
benim ilişkilerde gözlemlediğim bir şey var, kişi eğer kendi hayatından memnun değilse, bir takım sorunlar yaşıyorsa, depresifse vs. bu kötü duygudurumu ilişkide olduğu kişiye kanalize olabiliyor. Belki onun için de böyle bir durum olmuştur.


  • Coyote  (02.07.21 00:20:27) 
geçmiş olsun


  • chillbabe  (02.07.21 00:29:59) 
En mantiklisi engellemek.
Zaten bitmis hic kasma.

  • divit  (02.07.21 00:38:40) 
Bana göre olmasa da kabul ettim demişsin. Hata burda. Sana göre olmadığını ona da söyle bence. Sana göre olmadığı için bunu kabul edemeyeceğini de. Olur sanmıştım ama yanılmışım de. İlişkiler de aynı insanlar gibi makine gibi çalışmaz maalesef, biraz durduralım denilemez. Bu yüzden sadece karar vermeyi erteliyor veya ara verme aşamasıyla senin sabrının tükenip sorun, kavga filan çıkarıp ayrılmanı bekliyor. Her durumda çıkışsız yol bu. Bahsettiğin kişi depresyondaysa bununla yüzleşip psikolojik destek alıp kendisini ve de ilişkiyi güçlendirme seçeneği her zaman mevcut, çaresiz değil. Sadece ilişkiye verdiği değer, biçtiği anlam ya da zamanla bunlarda oluşan değişimler ona bu seçeneği getirmemiş. Üzgünüm.


  • calginruh  (02.07.21 02:53:28) 
Al karşına konuş. Evlilik istiyorsanız bir nikah kıyın, değilse de delikanlı gibi bitirmek istiyorum desin, ara verelim diye bir şey yok çünkü. Erkek olup da bu kadar kaçak güreşen insanları erkek olarak göremiyorum şahsen. Seviyor musun sevmiyor musun belli et yani, bugüne kadar birbirinizi mi kullandınız ne yaptınız anlamadım. Sen sevmişsin o belli de, onun bu duruşu hiç hoş ve yapıcı değil. Ama önce konuş, gerekirse git yerinde gör. Ama tekrar söylüyorum, ara vermek diye bir şey yoktur, kaçmaktır o.


  • 1bir1bir1  (02.07.21 06:36:37) 
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.


  • Denton  (02.07.21 09:15:15) 
Ben olsam engellemem de beklemem de açıkça konuşur, ara falan vermek istemediğimi söylerim. Konuşarak anlaşılmayacak kadar ciddi sorunlar varsa, yürütemiyoruz demek ki der yoluma bakarım. Ara vermek ben biraz keyfime göre takılıcam ama yalnız kaldığımı hissedersem açık kapım da olsun kenarda demek gibi geliyor.


  • tamam sakinim  (02.07.21 09:32:57) 
Ara vermek istiyorum = Burda biri var, suçlu hissetmeden 1 2 hafta takılayım, olmazsa sana dönerim.

Oradaki birileri hiç bitmez.
Yanına gitme şansınız yoksa (temelli) bu iş bitmiş
  • summatinyourteeth  (02.07.21 10:18:52) 
Ara vermek bosu bosuna iki tarafi da yoran bir sey. Dostca ayrilin. Bir sure de iletisim kurmayip birbirinizin etkisinden kurtulun. Ilerde sartlar degisirse temiz kafayla birlesirsiniz ama kafanizdaki amac ilerde birlesiriz olmamali.


  • cleric  (02.07.21 10:47:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.