[]

Tepkiniz ne olurdu?

Kız arkadaşımla 2 gündür konuşmuyorum, aynı şirkette çalışıyoruz, bugün bir eğitim sebebiyle bir araya geldik, eğitimde sevgilime yavşayan çocuk da var, tabi sevgilime göre çocuk herkese karşı böyle sıcak, ortada bir yavşama yok. Kız arkadaşım rahatsız olduğumu bildiği için şimdiye kadar mesafeliydi fakat bugün aralarında sohbet-muhabbet döndü, fazla oralı olmadım fakat eğitim sonrası sevgilimin çocuğun arabasına bindiğini gördüm, bizimkini evine bırakacakmış. Bu durumda tepkiniz ne olurdu? Ben sakin bir şekilde, hiç tartışmadan ayrılmayı seçtim o da tamam dedi ama içimde kaldı biraz, acaba arabaya bindirmese miydim, sen ne yapıyorsun diye ortalığı mı karıştırsaydım diye. Ya da konuşmadan ayrılmak ağır bir tepki mi?

edit: konuşmama sebebimiz şöyle, sevgilim son zamanlarda basit şeylere ağırtepkiler vermeye başlamıştı, en sonuncusunda tartıştık biraz, sonrasında özür falan diledi ama ben 2 gündür konuşmuyordum kendimle biraz yatışayım diye.


 
yoo iyi yapmışsın gayet. zaten olay baştan saçma. "Kız arkadaşımla bir haftadır konuşmuyorum" böyle bir ilişki olamaz, olmamalı zaten.

edit: niye aynı iş yerinden sevgili yapmamalıyız virali gibi olmuş.
2 gün de konuşmamak olmaz. soğutur insanı haliyle.
  • jelly bear  (14.06.21 16:26:02 ~ 16:33:33) 
acaba bir haftadır neden sevgilimle konuşmuyoruz diye düşündünüz mü hocam hiç? düşünün biraz bence. yapılması gereken en doğru şeyi yapmışsınız. çok çiğ bir hareket yapmış eski sevgiliniz.


  • coldegezenkutupayisi  (14.06.21 16:30:51) 
1 hafta değil 2 gün aslında, olayın sıcaklığıyla yazdım.


  • aksimetre  (14.06.21 16:32:37 ~ 16:33:14) 
kız arkadaşımla konuşmuyorum kısmı da sorunlu, bir olay oldu ve tavır üzerine mi konuşmuyorsunuz belki bir iki gün sular durulana kadar sessizlik iyidir fakat böyle uzun süre sessizlikle birbirini cezalandırma yöntemi de çözüm değil

ikinci kısım için kararını vermişsin düşündüğün şeyleri yapmaman iyi olmuş
  • freebird5406_2  (14.06.21 16:34:32) 
tepkiniz doğru mu yanlış mı bilemeyiz ancak aynı ortamda çalıştığınız halde birbirinizle ciddi ciddi iki gün konuşmadığınız bir ilişki zaten sebep ne olursa olsun bitmeliymiş. geçmiş olsun.


  • amugochi  (14.06.21 16:34:55) 
2 gündür tatildeydik, bugün de eğitim için geldik işe.


  • aksimetre  (14.06.21 16:38:50) 
iki günse ve ortada ciddi bir kavga ya da ayrılık konuşması yoksa durum daha fena. hangi motivasyonla yapmış olursa olsun yanlış yanlış bir partner seçimi olmuş sizin için. belli ki takıyorsunuz kafaya böyle şeyleri.

sevgilinizin kiminle görüşeceğine karışamazsınız tayfa gelmeden sen bi içmeye git kafa dağıt. sessiz kalarak en doğrusunu yapmışsın, sessizliğe devam edip next deyip geç. bu aşamada göstereceğin en ufak bir yumuşama daha büyük bir fatura çıkartır sana ileride.
  • coldegezenkutupayisi  (14.06.21 16:40:46) 
Kız senden tepki almaya çalışmış zaten. Salla gitsin.


  • arnold schwarzeneger  (14.06.21 16:41:16) 
Sıkıntı büyük. Sonuçta kavga etseniz de ayrı değilsiniz bu olay olurken. Hâlâ sevgilisiniz. O çocuk kim oluyor da sevgilinizi eve bırakıyor? Sevgiliniz böyle bir şeyi nasıl kabul ediyor? Sizin bu olayı uzaktan izlemeniz de garip. Görünce hemen yanına gidip nereye gidiyorsun, ben bırakayım seni deseydiniz. Çocuk da artistik yaparsa karşılığını orada verirdiniz. İzleyerek hata yapmışsınız ama kurtulduğunuz için de dua edin bence. İki gün konuşmayınca rahatsız olduğunuz kişinin arabasına binen biri sizi ileride büyük ihtimal aldatırdı.


  • dissendium  (14.06.21 16:52:20) 
sevgilin var ve 2 gundur konusmuyorsun. sana yavsadigi dusunulen cocugun arabasina biniyorsun, egitimde hasir nesir oluyorsun bu surecte...

saygisiz biri bro degmez salla gitsin, kalitesizlik akiyor... icin icini yiyor buyuk ihtimal o da kendine yediremedigin icin ki haklisin da ama degecegini dusunmuyorum
  • mhmtt  (14.06.21 17:13:52 ~ 17:17:27) 
En iyisini yapmışsın kardeş, salla geç. Zaten özürü kabul etseydinde muhtemelen başkalarının arabasına binecekti. Ha 2 gün ha 1 hafta ne kadar konuşmazsanız konuşmayayım ortada ilişki bitti diye bişey yoksa o ilişki devam ediyor demektir bence. Millet amma şey olmuş '' 2 gün konuşmamışsın o da haklı olarak başkasını bulmuş diyor '' ay allahım yarabbim sen karşımıza böyle insanları çıkarma amen.


  • paramolacak  (14.06.21 17:15:05) 
İki gün konuşmayınca rahatsız olduğunuz kişinin arabasına binen biri sizi ileride büyük ihtimal aldatırdı. +1


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (14.06.21 17:54:12) 
basit şeylere ağır tepki verenler genelde ayrılmaya yol yapıyor oluyorlar. aranız bozulunca sinir olduğunuz kişinin arabasına böyle kolayca binmesi de bunu destekliyor. ayrılmanız isabet olmuş. olay çıkarmanız da karşı tarafın egosunu okşardı, hiç bulaşmayın.


  • levybroo  (14.06.21 17:58:30) 
kavga sebebiniz kimin haklı olduğu vs hiç önemli değil. resmi olarak ayrılmadığın bir insanın rahatsız olduğu karşı cinse sıcaklık gösterip bide arabasına binmek zaten ayrılmak istemek. iyi yapmışsınız bence.


  • golgi aygıtı  (14.06.21 18:00:26) 
öncelikle 2 gün konuşmamanın bu kadar linçlenmesi çok saçma? yahu, bazen ilişkilerde işlerin daha kötüye gitmemesi için biraz iletişimi durdurmak gerek (sık sık veya uzun süreli bir durum olmamalı tabii bu)
bunun dışında bence ara konuş. barışma konuşması gibi değil de hesap sor. bahsettiğin “yavşak” tiplemeleri çok iyi biliyorum, o da biliyor aslında. derdinin ne olduğunu sor, zaten orada her şey belli olacak. olası bir barışma ihtimali durumunda da bu yaptığı davranış üzerinden büyük bir ultimatom ver ve öyle devam et.

  • steve rogers  (14.06.21 18:41:56) 
@steve

iki gün değildi önce bir hafta yazmıştı arkadaş sonra bir hafta değil iki gündü aslında dedi bazı cevaplar o yüzden öyle kaldı :)
  • freebird5406_2  (14.06.21 18:43:48) 
Ayrıl coco.


  • Deathrow  (14.06.21 19:50:29) 
Valla herkesin gösteremeyeceği bir olgunluk gösterip yerinde bir tepki vermişsiniz. İlişki resmi olarak bitmemişken böyle bir hareketin yapılması inanılmaz itici bir hareket. Gönderinizi okuyunca ben bir tuhaf oldum, o derece. Her neyse zaten ayrılmak istediğinizi söyledikten sonra "Tamam" demesi de zaten ilişkinin onun için bittiğini gösteriyor bence. Bu arada yerinizde başkası olsa büyük olay çıkardı muhtemelen. Ondan daha iyilerine layık olduğunuz kesin.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (14.06.21 20:13:57) 
ayrılmak en doğru karar. size saygısı olmayan birini hiç umursamayın. bundan sonra kesinlikle ilgilenmeyin, yazmayın ve aramayın. büyük ihtimalle o elemanla aralarında bir şey var yakında kokusu çıkar.


  • Pertev nail  (14.06.21 20:35:40) 
seni cildirtmak icin baska erkekleri kullanan kizdan hayir gelmez +1

Kesinlikle bitirin bu isi.Tavsiyem ufak bir konusma yapin suruncemede kalmasin ayriligimiz kesinlessin diye.Bu konusmada fazla detaya girmeye de gerek yok. Uzatmayin.
  • turkuaz  (17.06.21 16:09:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.