[]

Müşteri Hesap Ödemeden Kaçarsa

Bu durumda hesabı işletmeye garson mu öder? Bir tanıdığın oğlundan, işletme bu parayı talep etmiş.




 
Tabii ki hayır.


  • himmet dayi  (06.06.21 22:04:45) 
Valla cok sacma olay. Garson ile ne alakasi var, odemiyorum deyip rest ceksin.


  • j r r tolkien hayrani  (06.06.21 22:05:16) 
Bu nasıl bir utanmazlık yaw, hırsız girince de maaştan kessinler. Ne ala memleket


  • her giriste sifresini unutan adam  (06.06.21 22:07:03) 
öyle şey mi olur ya, tabii ki hayır. gaspa girer bu dediğiniz.


  • levybroo  (06.06.21 22:14:32) 
sütlü tatlılar satan çok ünlü bir yerde tezgahta çalışıyordum. Kasaya biz bakmıyorduk. Müşteri ürünleri bizden aldıktan sonra tezgaha gitmemişti. parasını bizden kestiler


  • pislick0  (06.06.21 22:14:35) 
A101, Bim gibi yerlerde, öyle sanırım.


  • Barbaros59  (06.06.21 22:23:28) 
Bu senaryo iş bulması zor gençlerin çok karşılaştığı senaryolardan birisi, ayrılırsan kazandığın 3 kuruştan da oluyorsun, suçlu senmişsin gibi mahçup olup buna da şükür işsiz olmaktan iyidir, benim de suçum var diye manipüle edilip ödettiriliyor.


  • nahtoderfahrung  (06.06.21 23:01:42) 
Ödememeli. Garsonun yaptığı iş belli sonuçta.

Görüntü kayıtları da varsa ve paraları bu kadar değerli ise neden kendileri polise baş vurumuyorlar?

Mümkünse üstüne bahşiş bırakarak ayrılsın oradan. İşçi ve işveren arasında güven yoksa işçi her an , her fırsatta işvereni zarara uğratmaya yönelik intikam düşünecektir böyle kritik ve hakkına dokunulduğu zamanlarda .
  • Erva  (07.06.21 00:12:41) 
göz yumduysa, kasıtlıysa öder


  • bir soru sorcam  (07.06.21 00:24:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.