[]

uyap bilirkişi raporu

uyap'a konmuş bir bilirkişi raporu var fakat sadece 1. sayfası görünüyor. tümünü göremiyor muyuz? görmek için tebligatı mı beklemek gerekir? teşekkürler.




 
Tarayan memur sadece ilk sayfayı taradıysa sadece ilk safya görünür... indirdiğiniz evrağın formatına bakın, tiff olarak yüklendiyse uygun programla diğer sayfaları da görürsünüz...


  • arpaci kumrusu  (31.05.21 11:33:29) 
kullandığınız programa göre sadece ilk sayfası görünüyordur.

"windows fotoğraf görüntüleyicisi" ile açarsanız sorun çözülür.
  • arma aski  (31.05.21 11:36:05) 
@arma aski

tam tersi windows'unki ilk sayfayı gösteriyor. irfanview ile açtım bütün sayfalar göründü.
  • false pretension  (31.05.21 11:41:36) 
@false pretension

"fotoğraflar" ile açarsanız tek sayfa görünür, "windows fotoğraf görüntüleyicisi" ile açarsanız tüm sayfalar görünür. yıllardır bu uygulama ile çalışıyorum. sorununuz çözülmüş zaten, kolay gelsin.
  • arma aski  (31.05.21 11:44:45) 
gerekli programlar kısmından "uyap doküman editörü"nü yükleyin hocam.


  • kibritsuyu  (31.05.21 14:02:49 ~ 14:03:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.