[]

kidega.com sitesinden alışveriş yapanlar

Deneyimleriniz nasıl? Hiç alışveriş yapmadım bu siteden. 25-30 tane kitap alacağım. Amazondan alacaktım ama kidega.com dan alırsam kitapbaşı 5 lira ile 15 tl arasında fark ediyor bazı kitaplarda.
Güvenilirliği nedir, kimlerindir ve de kitapları hasarsız teslim alır mıyım? Ağzı yüzü kaymış kitap almayayım ucuza alacağım diye.
Teşekkürler


 
İki yıl boyunca neredeyse her ay düzenli kitap alıyordum. Ama en son gelen siparişimde bi iki kitap (bana göre) biraz hasarlı idi. Daha önceki iki üç siparişimde de gelmişti başıma böyle şeyler, mail atınca hemen gönderin ilgilenelim, yenisini gönderelim vrelim hatta bir tanesinde ben daha kitabı geri yollamadan onlar yenisini kargoya vermişti. Ama çalışırken benim kargoya gitmem çok zor oluyor, en sonuncusunda artık sinirlendim hesabımı sildim. Kitapaları da geri yollamadım.

Son yedi sekiz siparişimi amazondan vermiştim, hız konusunda mükemmeller. 24 saatten önce geldiği bile oldu. Kidega nın temin süresini geçirdiği çok olmuştur. Ama npara kampanyasını filan kullanıyordum diye önemsemiyordum hızı.

Ancak amazonda da kidega dan gelenden daha berbat durumda gelen bir kitap oldu. Hediye çocuk kitabı almıştım. Canı çıkmış bir kitap geldi. Ama onlar da hemen ilgilendiler. Çözüldü.
  • a perfect lie  (01.05.21 08:51:28) 
Daha evvel 1 2 kez sipariş verdim. Kitapları hızlıca gönderiyorlar. Bir sorun yasamadim ben.


  • dre mithatoğlu  (01.05.21 09:00:42) 
Tedarik süresi önemli değil 15-20 gün sonra bile gelse sıkıntı etmem. Hasarlı gelmesin, güvenilir olsun, bir de alışverişte muhatabım ne idiğü belirsiz kişiler olmasın yeter. Süreyi hiç dert etmiyorum.


  • yazdonumu  (01.05.21 09:02:10) 
5-6 defa kitap almışımdır kidega’dan, babil.com ve rob389 ile birlikte en özenli paketlemeler kidega’daydı, hep hasarsız geldi.


  • phoarbix  (01.05.21 10:21:23) 
Rastlantı bu ya daha dün ilk defa sipariş verdim ve şimdiye kadar duyduğum bir site de değildi. Almak istediğim kitapları araştırınca denk geldim çünkü en uygun fiyatı onlar sağlıyordu. Ayrıca sipariş aşamaları, site arayüzü ve kullanışlılığı özellikle de dikkatimi çekti hatta bunu karşıma çıkan "Geri Bildirim" sayfasında da belirttim. Sipariş elime ulaşınca detayları eklerim ama ilk intibam gayet olumluydu.

Ekleme: Siparişim elime ulaştı, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • burka  (01.05.21 10:28:49 ~ 07.05.21 13:49:39) 
İlk zamanlarından beri alışveriş yaptığım bir site. Hiç problem yaşamadım. Düşünmeden alabilirsiniz


  • sacrilegious  (01.05.21 12:13:24) 
Güvenli +3


  • put it in your appropriate place  (01.05.21 12:42:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.