[]

üstümüzdeki komşu kovid oldu - apartmandan bulaş

4 kişilik aile. gezip tozup misafir ağırladılar sürekli.

dün doktor apartman kapısına gelip ilaç verdi ailenin babasına. iki tane aynı kutudan verdiğini gördüm. sanırım 2 hasta var üstümüzde.

aklıma takılan birşey var. tuvalet havalandırmamız ortak. onlardan bize virus gelme ihtimali var mı? simulasyonlara bakınca böyle bir olasılık var diyorlar. havalandırmadan dolayı enfekte olanları duydunuz mu? havalandırmaları bant ve naylonla kapadım. iyice paranoyak oldum.

 
Bizim apartmanda da olan cok oldu, biz dahil... Birbiri ile gorusmus olanlara bulasmisti sadece, boyle havalandirmadan olmadi.


  • invictae  (29.04.21 19:28:27) 
Korona olduklarından nasıl emin oldun? Belki farklı bir hastalığın ilacıdır.


  • 1bir1bir1  (29.04.21 19:34:33) 
Yan komşumuz atlattı, bize bulaşmadı, apartmanımız çok dikkatli herkes birbirini tanıyor ama misafirliğe gitmek yok.


  • Hallegadola  (29.04.21 19:41:22) 
Alt ve üst komşularımız atlattı, karşı komşularımız şu an geçiriyor herhangi bir bulaş gerçekleşmedi.


  • black holes in the sky  (29.04.21 19:47:36) 
Valla bir haberde okumuştum. Çinde bir aileye, hiç evden çıkmayan covidli üst komşusu yüzüne virüs bulaşmıştı. Araştırdıklarında havalandırmadan veya lavabo giderinden bulaşmış olabilecegi yazıyordu.


  • limonlu eksi  (29.04.21 20:51:35) 
Ben Corona oldum, aynı evde yaşadığım erkek arkadaşıma bulaşmadi. Apartmanda maskesiz biri öksurup hemen arkasından siz bulunduğu bölgeden geçmedikten sonra banyo havalandirmasindan zor bence.


  • fraise  (29.04.21 20:53:28) 
Kaldığım apartmanda hem bulunduğum kat, hem alt ve üst kat aynı anda korona olduk. Başka katlarda bir şey çıkmadı. Fakat apartman her gün dezenfekte ediliyordu.


  • ruhen hastayim ben  (29.04.21 20:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.