[]

İhracatla Uğraşanlara Konteyner Sorusu

Hem fiyatlar iki katına fırladı hem de konteyner bulma sıkıntısı çekiyorum. Bu sorunu yaşıyor musunuz? Kendimden şüphe duymaya başladım artık.




 
Tüm dünyada boş konteyner krizi yaşanıyor. Çok sayıda haber bulabilirsin konuyla ilgili.


  • kaptan memo  (04.03.21 09:53:26) 
Asya'dan Avrupa'ya, Amerika'dan Avrupa'ya konteyner bulmak zor.
Biz bundan 1 ay önce 11 bin dolar oduyorduk konteynere hatta para kazanma değil müşteri kaybetmeme adina.
Kisacasi evet. Bütün dünyada olan bir olay ve bu sebepten getirisi düşük ürünler zor tasiniyor (misal ikea mutfak dolaplarinda sikinti yasiyormus çünkü yer kaplar ama kari yüksek değil haliyle 11 bin dolar ödemeye degmeyebilir)

Malesef böyle biraz daha devam edecek.
  • logisticsmanager  (04.03.21 10:29:37) 
20lik 5.5 k usd ye shenzen ambarlı şuan.


  • potsdamer  (04.03.21 10:29:45) 
Tüm dünya bulamıyor. Biz dökme yüke döndük bazı müşterilerde.


  • irene  (04.03.21 11:18:23) 
benzer sıkıntılar herkeste var, sebebi de çin'in ithalatı büyük oranda azaltması hatta durdurması. konteyner'ler çin'e boş dönmek durumunda kaldığı için fiyatlar ikiye katlanmış durumda.


  • reanarchy  (04.03.21 11:22:19) 
ithalat tarafındayım.
çin, tüm dünyaya yine normal şekilde mal satıyor ve bunları konteyner ile gönderiyor. buraya kadar sorun yok. ama çin ithalatı ve tüm dünyadan mal alımını çok azalttı bu süreçte. dolayısıyla çinden giden konteynerlar, gidecek malzeme olmadığı için çine tekrar gitmiyor. böylelikle konteyner bulmak sıkıntı, bulsan bile ücretleri fahiş derecede arttı.
ibnelik çin'de yani.
  • etna  (04.03.21 18:03:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.