[]

Kulaklık tavsiyesi

Öncelikle 2010 gibi ilk güzel kulaklığımı Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha olarak aldım ardından aldığım hiç bir kulaklık beni tatmin etmedi. En son 2 yıl önce doğum günümde hanım steelseries arctis 5 aldı şuan onu kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Sesi ve bass'ı yükseltmek için FX diye bir program kullanmak zorunda kalıyorum. Kesenin ağzını açıp gerçekten güzel bir kulaklık almak istiyorum. Temel arzularım MÜKEMMEL BASS deneyimi ve gerçekten desibeli yüksek olması. Ekstra program kullanma ihtiyacı duymadan keyifli natural hisler tatmak istiyorum.

bütçe: 10k olmasa da bu uğurda 2.5 3 vermeye hazırım hatta fazlası bile olabilir. Önemli olan doğru kulaklığı bulabilmek.

not: satın almadan önce kulaklıkları deneten bir mağaza var mı?

 
türkiyenin kanayan yarası, kulaklık gibi hiç birşeyi deneyip alamamak.

ses yüksekliği konusunda ohm önemli, 32 ohm normal bilgisayar telefon kulaklıkları olur, 75 ohm kayıt ve canlı çalım için kullanılan kulaklıklar olur sesi 32ohm a göre biraz daha düşer, 250 ohm ise mastering kulaklıklarıdır, bunlarda ses seviyesi iyice düşer.

yüksek fiyatlara çıkacağın için bunu söylemenin önemli olabileceğini düşündüm, zira bir çok insan senheiser, akg gibi profesyonel amaçlara yönelik kulaklıkları müzik dinlemek için pahalıdır kalitelidir kafasında alıp sonra kulaklığın hem sesinin az hem de flat karakterli olması yüzünden hüsrana uğruyor. yani keyif için müzik dinlemekle hassas dinleme kulaklıkları çok farklı alemler.

ben ucuz olarak presonus hd 7 kullanıyorum basları çok zengin volümü de yüksek oldukça fiyatı da 400-700 arası değişiyor piyasada en sık bulabileceğin stüdyo mix kulaklığı. denk gelirsen dene.

bir de şunu farkettim macbookpro'nun çıkışına bağladığımda ses yüksek geliyor ama harici olarak presonus ses kartına bağlayıp ordan sesi köklediğimde ses neredeyse yüzde 50 artıyor tahammül edilemeyecek seviyelere çıkıyor. müzik dinleme ve yüksek ses sorununu böyle çözebilirsin sanırım.
  • killerbee  (17.02.21 20:31:07 ~ 20:34:05) 
abi kulak nakli yaptırsan daha ucuza çıkarsın


  • kelepir  (17.02.21 20:31:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.