[]

stalklaniyorum

Arkadaslar,
eski sevgilimin esi niye benim instagram hikayelerime bakar ki?

belki daha önceden de bakiyordu ama ben görenler kismina bakmadigim icin farketmedim, 1 hafta önce farkettim, belki yanilislikla olmustur diye de denedim, 5 kere daha hikaye attim, masallah hepsine ilk bakan insan.

ne gerek var ki yani, ne olacak bana bakinca?

 
Eşinin haberi de yoktur. Kavga sırasında başa kakacak malzeme arıyordur. Seninle kendisini kıyaslıyordur. İnstagram hikayelerine bakanın göründüğünü bilmeyen yok artık. Ona yaz, kavga edin istiyordur belki. Bir sürü saçma sebep çıkar. Devam ederse ya engelle ya da hesabını gizle derim.


  • jalapeno  (07.02.21 19:46:01) 
eski sevgilinizle nasıl ayrıldığınızın veya nasıl bir etki bıraktığınızın biraz ilgisi var ki eşine sizden bahsetmiş. merak ve kendisini sizle kıyaslama isteği diye düşünüyorum. rahatsız oluyorsanız engelleyin gitsin, yardımcı bile olmuş olursunuz.


  • uuth  (07.02.21 19:48:35) 
yok say bence.


  • camussar  (07.02.21 20:07:49) 
Belli ki eski muhabbetler açılmış, arkadaş tribe girmiş. Arada alakasız şekillerde adını anıp evin tadını kaçırıyordur. Engelle geç


  • gazozailacatmauzmani  (07.02.21 22:28:22) 
Eski sevgiliniz bakıyor olmasın ya o hesaptan? Yani takip ediyorsa sırayla bakar insan hadi de, takip etmiyorsa özellikle girip bakması tuhaf geldi bana görüneceğini bile bile. Yani motivasyonu filan geçiyorum, bile bile bakması çok saçma. Ya bilmiyor görüneceğini, ya da eski sevgilin bakıyor onun hesabından.


  • gayda  (08.02.21 08:06:31) 
sizde ekli olmayan kişilerin hikayenize baktığınız görebiliyor msuunuz?
o sadece takip ettiklerinizi göstermiyor mu?
bu durumda siz de eski sevgilinizin eşini mi takip ediyorsunuz
  • €xpolerer  (08.02.21 09:59:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.