[]

2000'ler başından bir çizgi film intro'su (imkansız galiba)

selam

2000'li yılların başıydı. kablolu tv'de cartoon network'ün ingilizcesi vardı. akşam saat 5 buçuk 6 gibi bir çizgi film başlıyordu. intro'sunu notalarına kadar hatırladığım için fl studio ile notaları girip video yaptım youtube'a attım

youtu.be

yaklaşık 20 yıldır beynimde kıymık gibi oln bu çizgi filmi bulmaya yardımcı olursanız sevinirim. delireceğim çünkü.

 
hocam ama hic bilgi vermemissiniz. introya dair baska hatirladiginiz bir sey var mi?
video da elinize saglik ancak pek bir sey cagristirmadi. belki rugrats ya da time squad'a benziyor gibi?

  • tannen  (06.02.21 02:50:25) 
sanki ispanyolca sözleri vardı. bir de americanos kelimesinin geçtiğini çok net hatırlıorum introda.


  • salvadordali  (06.02.21 03:17:25) 
çok cn izledim ama çıkaramadım. cartoon network 2000's intros gibisinden aramalar yapılarak bulunabilir ama cok vakit alabilir tabi.
mesela şu: youtu.be

  • isveperver  (06.02.21 06:19:16) 
@isveperver izledim bu videoyu. 20 yıldır izlemediğim kalmadı zaten :)
@the guy from batman rugrats değil. eminim.

  • salvadordali  (06.02.21 16:28:36) 
hatırladığım her şeyi yazacağım buraya şimdi
- kablolu tv'de akşam saat 5-6 arasında çıkan bir çizgi filmdi. çünkü babam gelmeden önce televizyonu kapatman lazımdı o yüzden bu introyu dinler kapatırdım televizyonu.
- slow bir introsu vardı. kadın vokal söylüyordu. içinde "americanos" kelimesi geçtiğinden eminim. hatta emin olmasam da içinde "nemos" veya "vemos" gibi kelimeler geçtiğini hayal meyal hatırlıyorum. bir de rimbaya kelimesi olabilir.
- intronun girişinde bir çocuk soldan sağa yürüyordu.

çok saçma hatta aşırı saçma anlattığımın, çok imkansız, çok nokta atışı bir şey olduğunun ve bulunmasının neredeyse imkansız olduğunun farkındayım. şarkının notaları aklımda olduğu için youtube'a attığım videodaki müziği yapabildiğim kadarıyla fl studio'da yaptım. dediğim gibi 20 yıldır beynimde kıymık gibi bir düşünce bu. neden takıldım bilmiyorum ama bulursam çok rahatlayacağım.
  • salvadordali  (06.02.21 17:05:43) 
little bill ya da stanley olabilir mi?


  • isveperver  (07.02.21 18:49:08) 
reddite sorsana bi de. 1.5 hızda oynatsınlar. bu vidyodan kesin bi bilen çıkar. burayı da güncellersin


  • esref  (07.02.21 18:57:14 ~ 18:58:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.