[]

Displayport - Vga dönüşümü

Vga çıkışı olan bir bilgisayar var. Bir de displayport girişli monitör. Bunları uydurmak için Displayport to Vga kablo aldım. Ancak, monitör sinyal almıyor. O olmayınca hdmi kabloyla hdmi girişlerinden bağladım. Görüntü geldi ama masaüstü eksik gözüküyor(sadece alt sekme var. Diğer kısımlar boş) ve hiçbirşey açılmıyor. Mesela bir dosyayı açıyorum, altta simge görünümü duruyor ancak pencere açılmıyor. Baya eski olan eski tip kare monitörü bağlayınca sorunsuz çalışıyor ama. Ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama hiçbirşey anlamadım. Bunun bir çözümü var midır?




 
"Vga çıkışı olan bir bilgisayar var" demişsiniz sonradan hdmi var diyorsunuz, displayportlu monitor diyorsunuz onda da hdmi girişi varmış (anlamadım ben) bence hdmi kablonuzu değiştirin bir daha deneyin.


  • arph  (27.01.21 07:00:58) 
Vga çıkışı var ama hdmi çıkışı da var bilgisayarda. Aynı şekilde hdmi girişide var monitörde.


  • nhtzmc  (27.01.21 10:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.